Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SNIMLJEN SKANDAL U SJENICI

Hazbo Mujović pristalicama BDZ-a: Nemoj da se zaje*avate ili nema ni vas ni zastave! (VIDEO)

Autor: M. Keranović | 02.03.2014 - 13:45:00h | Komentara: 2

Napeta atmosfera tokom izborne kampanje u Sjenici kulminirala je incidentom u kome su učestvovali predsednik te opštine Hazbo Mujović funkcioner Stranke demokratske akcije Sandžaka, čiji je lider Sulejman Ugljanin i aktivista Bošnjačke demokratske zajednice, bliskih muftiji Muameru Zukorliću.

Zahuktala se kampanja: Incident u Sjenici

Zahuktala se kampanja: Incident u Sjenici | Foto: youtube

Kako tvrde u BDZ-u, njihovi aktivisti kačili su zastavice te stranke u Sjenici na mestima koja su za to predviđena, a koje su potom skidali iz opštine, a kada su drugi put, istog dana, izašli na ulice da bi ponovo postavili zastavice došlo je do incidenta.

Inače, o ovom incidentu svedoči i snimak sa Jutjuba. Na tom snimku čuje se i obraćanje predsednika opštine Sjenica aktivistima BDZ-a.
- Nemoj da se zaje*avate. Imate pola sata... Posle toga nema ni vas ni zastave. Kraj... - poručio je pristalicama BDZ-a Hazbo Mujović.

- Na tim mestima bilo je mesta za još dve zastavice. Pokušali smo da napravimo kompromis sa Mujovićem ali je on to odbio. Čak su taj dan nasrnuli i na našeg predsednika odbora u Sjenici. Mujović nedozvoljava da se postavi bilo kakvo obeležje naše stranke. Uveče su naše pristalice ponovo postavili zastavice i to na istim mestima sa kojih su tokom dana skinute. Tada ih je sačekao Mujović sa policajcima, a onda im i zapretio da neće biti ni njih ni zastava. To je nedopustivo i za to okrivljujemo i Sulejmana Ugljanina i Ivicu Dačića čije stranke su u vlasti u Sjenici – kaže za „Alo!“ Jahija Ferhatović, predsednik BDZ-a.

Mujović navodi za naš sajt da je u subotu uveče u Sjenicu došlo nekoliko desetina, kako navodi, „huligana iz Novog Pazara, pod vođstvom čelnika BDZ-a, kako bi izazvali incidente“.


- Kada sam rekao da neće biti ni njih ni zastava nisam ni pomislio na linč ili na ubistvo. Inače, došao sam na poziv čelnika BDZ-a. Međutim, tamo su bili huliganima, koji su došli iz Novog Pazara da izazovu incidente. Sve je već bilo izrežirano. Sa onim što sam kazao, zapravo sam im poručio da treba da odu iz Sjenice i da ne prave incidente. Inače, postavljali su stranačka obeležja na ona reklamna mesta koja su druge partije već zakupile. Postoje pravila i način kako neko može da zakupi reklamni prostor. Kad je reč o zastavama, postavljali su ih tamo gde je predviđeno da stoje državne zastave. Naravno da su naše službe reagovale i skinule ih, a to će biti urađeno i sa ovim novim koje su postavili. Pravila moraju da se poštuju. To što tvrde da im je napadnut predsednik odbora je neistina – pravda se Mujović.


 
Poslednji komentari
  • Ano Vreme: 02.03.2014 19:04h

    Koji ludak!

  • Milan Vreme: 03.03.2014 18:52h

    Vecito narod se "bije" oko i zbog politike. Mnogo smo pogan narod. Mnogo. Zato nam ovako i ide. Zato i jesmo ovde gde smo. Nema nam pomoci.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP