Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NEMAČKI MEDIJI O KRSTIĆU:

Hoće li biti Lazar spasitelj?!

Autor: E. A. | 15.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 6

Kao najmlađi ministar finansija svih vremena, neopterećen i uz podršku najjačeg srpskog političara Aleksandra Vućića, koji želi uspeh, Lazar Krstić trebalo bi da spase Srbiju od bankrota. Ako uspe, bio bi on Lazar spasitelj, piše u opširnom tekstu o Krstiću nemački nedeljnik „Cajt“ i podseća na početke mladog genija sa Jejla, kome nije bilo potrebno više od tri kofera da se preseli iz Njujorka u Beograd.

„Laza mesija“

„Laza mesija“ | Foto: Dušan Milenković

Ovaj nedeljnik komentariše da nije teško prepoznati da je mladi Krstić taktički izbor, s kojim je Vučić zabeležio jedan dobar posao u svakom pogledu - od osveženja imidža Vlade do njegovog povratka, kao signala drugim Srbima da se vrate u domovinu.


- Krstić je, takođe, jedan objektivni glas koji može da zastupa jednu nepopularnu politiku i perfektan igrač na šah-tabli srpske vlade... - komentariše “Cajt”, navodeći da Krstić zna da je politički zavisan od Vučića, ali da ministar sebi uzima i za pravo da sada prvo lično izradi političko-finansijske koncepte.
Poslednji komentari
  • Libero Vreme: 15.10.2013 08:25h

    Nisam glasac SNSa,ali mladom ministru treba dati sansu U svakom slucaju bolji je od usporenog Cvetkovics a zar ove mere stednje nisu dobar polaz.Da sam na njegovom mestu bio bih jos rigorozniji kao npr,sa penzijama preko 60000 din i otpustanju viska zaposlenih u administraciji.Pa samo u Kolubari van proizvodnje ima bar 3000 vise zaposlenih ili bar 1000 koji ine dolaze na posao

  • zile Vreme: 15.10.2013 08:40h

    Kada se 1.januara pocnu sprovoditi mere,g.Lazar ce se upoznati sa Srbijom,njenim narodom,navijacima,penzionerima,Radnickom klasom koju ce da otpuste......Svaki cetvrti radi za 25.000 din i vi nam dizete pdv porez g.Lazare !!!! Jer to tako Vucic hoce. Sto na Bajata ne udarite.....? Stezanje kaisa ne donosi profit i boljitak narodu,vec obezbedjuju opet stabilne plate politicarima.Pokrenite privredu da i narod malo bolje zivi i radi!

  • frodo Vreme: 15.10.2013 09:01h

    Super je sve to, dovodimo ljude Svetske banke i MMFa, kao onomad đelića i dinkića, i pitamo se što je sve u raspadu posle njih. Sve mlad do mlađeg, sve genije do genija. Restriktivne finansije nisu još nikoga izvukle, država treba da troši još više, ali ne u plaćanje besmislene administracije i u bogaćenje odabranih tajkuna, već direktno investiranje u proizvodnju. Mere MMFa su sračunate da se država još više zaduži i osiromaši, proda svoje prirodne resurse strancima i dođe u stanje duga koji nije moguće vratiti.

  • spomenka Vreme: 15.10.2013 12:20h

    sigurna sam da hoce,vreme ce pokazati.

  • FX Vreme: 15.10.2013 14:33h

    Paraziti koji rade za državu neće bankrotirati, ali će vam zato bedni narod umirati na ulici.Stigo Laza saranitelj ka četrvrti jahač apokalipse (Vučić, Dačić, Nikolić).

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP