Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SNIMANJE FILMA

Holivud izabrao Srbiju!

Autor: FoNet | 09.11.2012 - 10:20:00h | Komentara: 0

Predstavnici uglednog holivudskog studija "Univerzal" nedavno su bili u tajnoj poseti Beogradu i Srbiji, u potrazi za lokacijama na kojima će se snimati film "Tesla, vladar sveta".

Prvobitna ideja bila je da se film snima u Velikoj Britaniji, ali su se čelni ljudi "Univerzala" oduševili Srbijom i rešili da "kulise" grade ovde.
- Tokom nekoliko dana obišli smo na desetine lokacije u Beogradu i širom Srbije, posetili smo i filmske studije, a predstavnici "Univerzala" su otišli zadovoljni i pristali da "Teslu" snimamo ovde - rekao je Novostima Vladimir Rajčić, scenarista i suvlasnik "V.P.R produkcije", koja velikim delom stoji iza ovog filma. Scenarijom je obuhvaćen ceo Teslin život, sa naglaskom na stvaralački najplodnije godine.

Holivud

''Univerzal'' gradi kulise u Beogradu za film o Tesli!  | Foto: foter.com

Film je dobio podršku američke i srpske vlade, a uz finansijsku i marketinšku potporu "Univerzala", životna priča velikog naučnika biće ekranizovana u maniru blokbastera, u 3D produkciji. Film će biti snimljen na engleskom jeziku, a glavne uloge rezervisane su za holivudske glumce. Kristijan Bejl je i dalje najozbiljniji kandidat za ulogu Tesle, međutim, rokovi snimanja su promenjeni, pa producenti pokušavaju da

se usklade sa novim obavezama slavnog glumca. Među svetskim imenima koja bi već od februara mogla da "šetaju Beogradom" izdvajaju se Nikolas Kejdž, Lolita Davidovič i Harison Ford, pišu Novosti.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP