Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

TRAŽI POMOĆ OKO POSLA

Homoseksualac traži pomoć Nikolića

Autor: B92 | 17.09.2013 - 09:30:00h | Komentara: 7

Stefan Radović (21) iz Kuršumlije, koji se javno deklarisao kao homoseksualac, traži od predsednika Srbije da mu pomogne da se zaposli u Tanjugu.

Stefan Radović

Stefan Radović

U pismu predsedniku Tomislavu Nikoliću, Radović ističe da mu je neophodna pomoć oko angažmana makar samo za vreme zime tačnije do kraja zime, pošto će u suprotnom, kako navodi, ponovo ostati na ulici jer nema novca da plaća stan kao ni hranu, prenosi portal Južna Srbija.
"Do decembra prošle godine bio sam angažovan kao dopisnik Državne novinske agencije Tanjug, u decembru sam ostao bez tog jedinog posla od koga sam plaćao stan i hranu, pošto su me nakon javnog priznanja da sam homoseksualac roditelji izbacili iz kuće a rodbina odrekla, molim vas da shvatite moje probleme, i pomognete mi s obzirom da je Tanjug Državna agencija", navodi se u pismu koje je upućeno predsedniku Srbije.
Radović je predsednika Nikolića u pismu upoznao šta je preživljavao godinama unazad, ''šikaniranja, prozivke na ulici, maltretiranja, a sve zbog toga što sam homoseksualac'', zbog čega je takođe morao da napusti redovno školovanje.
On je u Tanjgu kao dopisnik radio oko godinu dana sve do decembra 2012.godine od kada mu ugovor nije produžen, podseća portal Južna Srbija i dodaje da su se Radovića, nakon što je odlučio da javno prizna da je homoseksualac, odrekli roditelji i skoro sva rodbina, a zatim je morao i da napusti rodno mesto, Kuršumliju.
U Pres službi Predsednika Republike Srbije Južnoj Srbiji je potvrđeno da je Radovićevo pismo predsedniku Nikoliću pristiglo.
Poslednji komentari
  • goca Vreme: 17.09.2013 09:43h

    manemoj,i ja kad odem na razgovor za posao pa kad kazem da imam troje male dece niko nece da me primi na posao,posto odmah to povezuju sa raznim bolovanjima pa nepisem predsedniku drzave.koja glupost

  • zerfri Vreme: 17.09.2013 11:03h

    Ovaj lik je zeljan popularnosti.Neka mu pomogne Karleusha.

  • Hercen Keka Vreme: 17.09.2013 12:01h

    На ком суду су тражили да јавно" призна" да је хомић. Одмах Николић да интервенише око разрешења тог судије. Могуће да се јавно изјаснио ради привилегија као:;лакше до посла или партнера. Могуће, да је део пројекта, финансираног од исте популације, док јеова акција продужени ефекат приче. Познајем много људи који су инвалиди, али немају посао нити услове за пензионисање. Познајем много људи који немају услове за живот, а породица и родбина не жели да брине о њима. Ако овај добије посао преко Тома, маса људи без посла отиће да се занима као педери.

  • Dragan Vreme: 18.09.2013 09:19h

    Ako nemas od cega da zivis onda nemoj da biras posao vec radi bilo sta kakobi preziveo kao veliki broj ljudi koji je ekonomski ugrozen. Obzirom da si iz Kursumlije zasto nisi isao u Merosinu da beres visnje ili u Blace da beres sljive koje su ove godine obilno rodile i zaradis novac kao veliki broj mestana.

  • gavrilovic Vreme: 18.09.2013 10:10h

    Zasto svi oni imaju neke bubuljice...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP