Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OSMEH NA DAR

Humanitarna akcija za decu
bez roditeljskog staranja!

Autor: Zorana Žiletić | 22.04.2013 - 09:41:00h | Komentara: 0

Osmeh na dar je prva studentska humanitarna fondacija, koja organizuje uskršnju akciju prikupljanja pomoći za ugroženu decu širom Srbije.

Osmeh na dar

Osmeh na dar

U okviru akcije koja će trajati od 15.04. do 26.04. na Pravnom fakultetu u Beogradu, i od 15.04. do 19.04. na Fakultetu Organizacionih nauka studenti će prikupljati materijalnu pomoć (u vidu uskršnjeg pribora, novog nastavnog materijala, slatkiša, grickalica, novih igračaka ) za ugrožene porodice i institucije koje brinu o siromašnoj, bolesnoj i deci s invaliditetom.

Osmeh

Akcija će trajati do 26. aprila...

Osnovni cilj akcije je ulepšavanje uskršnjih praznika mališanima kojima je to potrebno ( pre svega u beogradskim domovima za nezbrinutu decu, bez roditeljskog staranja i decu ometenu u razvoju ).

Aktivisti fondacije

Aktivisti fondacije "Osmeh na dar"

"Želimo da pomognemo onima kojima je pomoć neophodna, da pokrenemo aktivizam kod mladih, da društvu skrenemo pažnju na probleme koji nas okružuju i da pokažemo kako uz malo volje, vremena i entuzijazma možemo da menjamo svet oko sebe", kažu iz fondacije „Osmeh na dar“.

Osmeh na dar je osnovan kao fond u februaru 2009. od strane Pravnog

fakulteta Univerziteta u Beogradu i grupe studenata tog fakulteta, kao produžetak tradicionalne novogodišnje akcije koja traje još od 2006. godine.

Osmeh

Njegovi ciljevi su pomoć ugroženim grupama (siromašnoj, bolesnoj i deci sa invaliditetom), a osnovni principi kojima se rukovodi u svom radu su solidarnost, transparentnost i politička neutralnost. U radu Fondacije učestvuju studenti svih većih fakulteta Beogradskog univerziteta, kao i Univerziteta u Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu.

Aktivisti će svakog dana dežurati u holu fakulteta , od 10 do 16 časova, gde će dočekivati zainteresovane ljude dobre volje koji će svojim skromnim doprinosima ulepšati dečici praznike.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP