Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DINKIĆ POTVRDIO PISANJE ALO!

"Hvala policiji što me zove na saslušanje!"

Autor: I. Kljajić | 08.10.2013 - 20:15:00h | Komentara: 7

Smenjeni ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić potvrdio je juče za „Alo!“ da je pozvan na razgovor u policiju povodom istrage o osnivanju i privatizaciji Nacionalne štedionice i poručio da mu je veoma drago što će imati priliku da pred državnim organima objasni sve nedoumice.

I posle mene ja: Mlađan Dinkić

Spakovao dokaze: Mlađan Dinkić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

 - Tačno je da sam pozvan u policiju i hvala bogu da je tako. Veoma se radujem tom razgovoru. Krajnje je vreme da posle 12 godina u ovoj zemlji proradi pravna država i da se konačno odbace sve laži koje su moji politički protivnici godinama plasirali u medijima o meni u vezi sa Nacionalnom štedionicom. To je bio jedan od najboljih državnih projekata u protekloj deceniji, na kome je Srbija zaradila sedam puta više nego što je uložila, a istovremeno je omogućeno da se stotinama hiljada građana koji su imali 2,5 miliona štednih knjižica isplati stara devizna štednja koja im je više od jedne decenije bila zarobljena u propalim državnim bankama - izjavio je Dinkić za naš list.

sadsad „Alo!“ je prvi, još 5. avgusta ove godine, najavio da će se početkom jeseni na policijskom saslušanju naći upravo lider Ujedinjenih regiona Srbije zbog prodaje Nacionalne štedionice, koja se nalazi na listi 24 sporne privatizacije.

Poslednji komentari
  • Amos Vreme: 08.10.2013 21:43h

    Lo*inu je trebalo odavno uhapsiti. Državne banke nisu propale nego ih je on pozatvarao da bi doveo strane banke koje su nas ojadile. Preko 10.000 ljudi se tada 2000.godine našlo na ulici a on je sa kriminalcima kao obezbedjenjem i kalašnikovima brž bolje uleteo u Narodnu banku da postane što pre Guverner. A gde su silne milijarde koje je našao na KIpru? Sramota je da takav čovek još uvek slobodno šeta Beogradom. Gde si sada Eliot Nese Vučiću i tvoja borba protiv korupcije i kriminala.

  • melani Vreme: 09.10.2013 01:18h

    Da je srece pa da ostanes malo duze u policiji,jedno 326 godina.

  • suzi Vreme: 09.10.2013 01:26h

    Domagaj Margetic ce da povrati Dinkica iz amnezije. Neka i njega pozovu sa papirima da ih Dinkic pogleda. A za dinkica nije postojala ni jedan druga banka koja je mogla da isplati staru deviznu stednju. I on bas nista nije imao od provizije te isplate devizne stednje. Moze tu malo da mu pripomogne i Lbus da se obojica sete svega. Sram ga bilo. Nema ni stida ni srama, a i buducnost posle njega ga ne zanima, sto gore to bolje.

  • kaliemero2 Vreme: 09.10.2013 07:25h

    Tako je Amose, navedeni Mladjani decko, trebao je vec dugo da je u maloj sobi tri sa dva, da mu se oduzme sva imovina, ne da se smeje narodu u lice. Izgleda da sada ni Eliot Nes ne moze ovde da ostvari uspeh.

  • Ekonomista, 50 g. u Nemačkoj Vreme: 09.10.2013 09:42h

    Ne samo na saslušanje, nego Dinkića odmah u pritvor, da ne bi uticao na svedoke! On je glavni krivac za propast srpske privrede: uništio je domaće, čak i solventne banke i doveo strane (za proviziju?) koje su iz Srbije odvukle milijarde evra. Držao je veštački jak kurs dinara i tako uništio izvoz srpske privrede i poljoprivrede u korist "uvozničke mafije" koja je uvozila sve i svašta, omogućio je nesmetano odliv, kako tvrde Amerikanci, preko 50 milijardi dolara na crno iz Srbije itd. U uređenim državama Zapada, za ovakvo štetočnstvo bi bio osuđen čak i za "izdaju državnih interesa" -a u Srbiji vladao je duže od 11 godina. Sada kada su ga se jedva rešili, daje nekakve kako vlada da ispravi njegove grehe, kriveći druge za propast Srbije! Tako je to kad on ne zna ni kako se piše reč "karakter" a kamoli da ga ima!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP