Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NASTAVLJAJU SE LOŠE VREMENSKE PRILIKE

I danas pljuskovi, moguće nepogode sa gradom!

Autor: Tanjug | 29.07.2014 - 08:26:00h | Komentara: 0

Danas do kraja dana i u sredu 30. jula uveče i tokom noći između srede i četvrtka u Srbiji se očekuju lokalno pojave vremenskih nepogoda praćenih obilnijim padavinama, pojavom grada i pojačanim vetrom, upozorava se u saopštenju RHMZ-a.

Kiša oblaci Kišni oblaci

U Srbiji će danas biti oblačno, toplo i sparno, a lokalno su moguće vremenske nepogode sa obilnim padavinama i gradom, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.
Vetar će biti slab i umeren južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od 16 do 20, a najviša dnevna od 26 do 30 stepeni.
I u Beogradu će biti promenljivo oblačno, toplo i sparno vreme, na širem području grada, uz mogućnost pojave kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar će biti slab i umeren jugoistočni. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće oko 20, a najviša dnevna oko 29 stepeni.
Danas do kraja dana i u sredu 30. jula uveče i tokom noći između srede i četvrtka u Srbiji se očekuju lokalno pojave vremenskih nepogoda praćenih obilnijim padavinama, pojavom grada i pojačanim vetrom, upozorava se u saopštenju.
U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 4. avgusta, u sredu biti promenljivo oblačno, veći deo dana suvo sa pojačanim jugoistočnim vetrom, a uveče i tokom noći očekuju se lokalni pljuskovi i grmljavine najpre na severu i zapadu. U četvrtak i petak biće oblačno, malo svežije vreme sa kišom, pljuskovima sa grmljavinama i lokalnom pojavom vremenskih nepogoda praćenih obilnijim padavinama, pojavom grada i pojačanim vetrom.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP