Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

KONOBARI DEMANTUJU POZNATOG KOŠARKAŠA

„I Danilović je
bio mortus pijan!“

Autor: D. Ćuruvija | 02.07.2013 - 13:45:00h | Komentara: 3

Konobari restorana „Kafanica“ na Košutnjaku, u kojem je 18. maja vlasnik lokala Branko Filipović Fido teško ranio nožem u stomak predsednika košarkaškog kluba Partizan Predraga Sašu Danilovića (43), demantovali su njegove tvrdnje da je kritične večeri popio samo 2-3 viskija sa vodom.

Danilović i Fido

Danilović i Fido

 

"Za njihov sto odneli smo, pored silnog pića, i četiri-pet flaša viskija", tvrde konobari

- Popili su ogromne količine alkohola. Te večeri je, pored većih količina drugog alkohola, za njihov sto, za kojem su sedeli sa društvom, odneto i četiri-pet flaša viskija. I Danilović i Fido su bili mortus pijani. Danilović je često dolazio u restoran da popije i u čudu smo što sada tereti Fidu. Ne znamo oko čega su se pijani posvađali, oni to znaju, ako i uopšte znaju pošto su bili olešeni od alkohola - ispričalo je juče kod istražnog sudije i novinaru našeg lista nekoliko konobara Fidinog restorana.

Oni kažu da nisu čuli oko čega su se zakačila dvojica dobrih drugara, ali su videli kada su se prvi put posvađali.

- Međutim, brzo su se pomirili i nastavili da piju sa društvom. Fidina devojka Sanja je sa još jednom devojkom iz društva napustila oko dva sata lokal, ali su njih dvojica ostali. Nismo bili prisutni kada su se sukobili drugi put, ali smo čuli posle da je Fido bio krvav i da je imao razbijenu glavu i naprsnuće rebra - ispričali su konobari.

Mesto incidenta:  Restoran „Kafanica“

Mesto incidenta: Restoran „Kafanica“ | Foto: Marko Metlaš

Higijeničarka iz kafane je navela da je ujutro došla na posao i tamo zatekla krvavog Filipovića, dok je gost restorana, kako saznajemo, doneo sudiji fotografije na kojima se vidi da su Danilović i Filipović pod gasom. Filipović, koji je juče doveden iz Okružnog zatvora, srdačno se izljubio sa svojim radnicima, a sve vreme bio je raspoložen i nasmejan na saslušanju kod sudije.

- Sve je u redu, prema meni su korektni. Odmaram se sat vremena, a onda treniram - rekao je Filipović radnicima svog restorana, koji i dalje radi.
Istražni sudija Nikola Vazura predložio je da se za još dva meseca produži pritvor Filipoviću, o čemu će odlučiti sudsko veće. Sudija treba da sasluša još jednog sveodoka iz restorana, nakon čega će istraga biti okončana. Filipović se tereti za pokušaj ubistva, a Danilović, koji je rekao da ne zna motiv njihovog sukoba, pridružio se krivičnom gonjenju bivšeg prijatelja.
Poslednji komentari
  • Ivo Vreme: 02.07.2013 17:07h

    Ovo suđenje je zatvoreno za javnost, pa se pitam da li svesno izmišljate priču ili vam zaista odbrana plasira ovakve gluposti?! Potpuno je očekivano da zaposleni u restoranu brane svog gazdu, inače će ostati bez posla. Da je tako kako oni pričaju, gazda Fida se ne bi branio ćutanjem, ne bi bio u besktvu I pisao srceparajuća pisma već bi pevao ko slavuj. Ali, sudija mora da reaguje I kazni branioca što uopšte iznosi detalje istražnog postupka, pogotovo ovog koje je zatvoreno za javnost.

  • Sasa Vreme: 02.07.2013 18:09h

    Otkad cistacicu prekrstise u higijenicarku?

  • jovan Vreme: 02.07.2013 19:59h

    Najpre moram da izrazim licno uverenje da nisam siguran bas da nema komentara na ovaj napis. potom, na izjave konobara ili ostalog osoblja lsdece: - sve i da je bio pijan Danilovic, on nije potegao pikslom gazdu, on nije potegao noz sa namerom da oduzme zivot gazdi. Tako da je to njegovo pijanstvo, u ovom slucaju bilo kontrolisano, nenasilno i niposto ne moze avbolirati vasega gazdu za nanosenje teskkih telesnih povreda i pokusaj ubistva. On za to mora odgovarati po zakonu, svejedno bio li je Danilovic pijan. To i toliko drago osoblje.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP