Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BUDUĆI MINISTAR KULTURE NA TVITERU NIJE ŠTEDEO KOLEGE

I magarci u kulturi

Autor: M. D. | 31.08.2013 - 08:15:00h | Komentara: 6

Ivan Tasovac, direktor Beogradske filharmonije, koji je u finišu rekonstrukcije prihvatio ponudu premijera Srbije Ivice Dačića da bude ministar kulture, mesecima je uoči najavljene čistke u Nemanjinoj 11 kritikovao Vladu, posebno svog prethodnika Bratislava Petkovića. On je na svom nalogu na Tviteru slikovito komentarisao kako se dolazi do ministarske fotelje, ali i kako se iz nje vlada.

Preuzima ministarstvo kulture i sitnih kolačića

Preuzima ministarstvo kulture i sitnih kolačića | Foto: D. Milenković

- Posle ove rekonstrukcije, odgovorne majke će se porađati u foteljama kako bi na pravi način osigurale budućnost svoje dece - samo je jedno od Tasovčevih zapažanja, među kojima je i pitanje: „Rekonstruisaste li ste se više? Ili manje...“.


Ipak, najveća inspiracija bio mu je prethodnik Bratislav Petković.
- Hitno uvesti „Istoriju boze“ i „Pravljenje žita sa šlagom“ kao obavezne predmete na master studijama menadžmenta u kulturi. Hvala.


- Zbog velikih gužvi, pekara „Aca“ obaveštava građane da se funkcije u kulturi ne dele kod njih, već u poslastičarnici malo dalje niz ulicu.


- U Ekvadoru je magarcima zabranjeno kandidovanje za parlament. Imenovanja u našem Ministarstvu kulture su zasad bez takve diskriminacije.


- Ministarstvo kulture i sitnih kolačića.


- Kao gest podrške ministru kulture Bratislavu Petkoviću i njegovom timu, orkestar će ubuduće nastupati pod nazivom „FIL harmonija IZ BEOGRADA“.

Iako će ubuduće morati na sednicama Vlade da sedi sa liderom PUPS-a Jovanom Krkobabićem, Tasovac ga na Tviteru nije štedeo.

- Beogradska mumija dobila novi dom. PUPS potvrdio da se radi o članu GO njihove stranke, ali negira da je to bio deo koalicionog dogovora.
Poslednji komentari
  • Slavica Vreme: 31.08.2013 11:32h

    Tasovac je genije, pa vi pisite sta hocete!

  • Merkur Vreme: 31.08.2013 12:31h

    Recite mi, sta je ovaj covek stvorio, osim svoje frizure, koje je njegovo poznato delo u muzici !!!

  • Merkur Vreme: 31.08.2013 12:44h

    IMA KOMENTARA ALI NECETE DA IH OBJAVITE.

  • sasa Vreme: 31.08.2013 14:16h

    Srbija je zemlja u kojoj se sve moze,samo zakon i red ne postoje...a i jedan Filter!

  • momazver Vreme: 01.09.2013 05:23h

    iz ove tasovceve zavitlancije oko mesta ministra kulture shvatio sam da je u pitanju njegov i njegove baze,projekat koji je poceo uspesno da se ostvaruje.dok su se glumci bavili glumatanjima,poslasticari skupim hobijima/automobilima/ovaa nova zvezda na politickom /ne/kulturnom nebu srbije bavice se operom srpskog narodnog pozorista.kao sto najglasnije i zivahnije prase stigne do najbogatije sise mlekom,tako ce i SNP/srpsko nar.poz..da ne bude zabune/ preko novog ministra dobiti najbolje uslove za rad,nove instrumente,turneje i promocije.ako,zasluzila je..za ostale kulturnjake bice manje mleka/para/,ali to ce biti pravi problem ministra da otera druge nekulurne prasice od kulturine sise da svima onima koji znaju da pisu,citaju note,slikaju ,vajaju,heklaju,glume,reziraju,snimaju,stampaju,reprodukuju,zive u farmama..ipak pretekne i ta kap

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP