Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

Predsednik Srbije osvaja društvene mreže

I Toma tviteraš!

Autor: I. K. | 02.09.2012 - 22:26:00h | Komentara: 0

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je otvorio „tviter“ nalog i za sada jedina fotografija koju je on podelio sa svojim pratiocima je ona sa srpskim olimpijcima.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić

Mada o ovoj zvaničnoj prezentaciji predsednika uglavnom brine Pres služba Predsedništva, tvitove izbacuje i sam Nikolić i oni su posebno obeleženi.


Lični tvitovi Nikolića počinju sa TN i prvi tvit na nalogu „@predsednikrs“ je upravo onaj s pomenutom fotografijom. Uz nju, Nikolić je napisao: „Оvо је najlepše i najbolje što Srbija ima i to treba jasno reći“.

Kako za „Alo!“ objašnjava Vuk Fatić iz Pres službe predsednika, ovo je tek početak unapređene komunikacije Nikolića s građanima.

- Tek smo počeli i biće toga još. Rešili smo da predsednik bude prisutan na društvenim mrežama, što je već standard među svim šefovima država u razvijenom svetu. Zbog previše obaveza, predsednik samo ponekad lično šalje tvitove, uglavnom to radimo mi u Pres službi. Uskoro će javnosti biti predstavljen redizajniran i tehnički potpuno obnovljen sajt „predsednik.rs“.
Stranica na „fejsbuku“ iz kampanje Tomislava Nikolića i dalje je aktivna, a u planu je i direktna komunikacija s građanima tet-a-tet. Upravo radimo na tome da obezbedimo termin u kojem će predsednik imati susrete s građanima i kada će imati priliku da ga direktno pitaju šta ih interesuje. Tako nešto uradićemo i uz pomoć društvenih mreža - najavljuje Fatić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP