Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OSVANULI PLAKATI PO GRADOVIMA SRBIJE

IDIOTIZAM: "Naši" o Đinđiću:
"Strani agent! Ne državni heroj“

Autor: Ekipa Alo! | 10.03.2013 - 15:10:00h | Komentara: 8

"SNP NAŠI" započeo je akiciju lepljenja plakata u Aranđelovcu, Mladenovcu i Novom Sadu pod nazivom „Strani agent, a ne državni heroj“.

Đinđić

"To je odgovor na skandaloznu kampanju koja se u Srbiji vodi sa ciljem da se pokojni premijer, dr Zoran Đinđić, u javnosti predstavi kao vizionar i političar kojeg generacije treba da slede", saopštio je taj pokret.

SNP NAŠI najoštrije osuđuju "falsifikovanje istorije u kojem se proglašava političkim genijem čovek za kojeg su Stejt Department, FBI i CIA – kroz knjigu Vilijema Montgomerija, bivšeg američkog ambasadora u Beogradu, zvanično potvrdili da je svojevremeno rad Zorana Đinđića i OTPOR-a bio finansiran, pripreman i koordiniran preko operativnog CIA centra u Budimpešti direktno od strane Bil Klintona".

DS traži zabranu rada SNP Naši zbog plakata o Đinđiću


Demokratska stranke zatražila je danas zabranu rada SNP Naši i kažnjavanje onih koji su osmislili i sproveli njihovu poslednju kampanju protiv ubijenog premiejra i lidera DS Zorana Đinđića.


Demokrate od nadležnih državnih oragana traže i uklanjanje, kako su u saopštenju naglasili, sramnih plakata i sankcionisanje učinilaca.


SNP Naši su ranije danas saopštili da su počeli akciju lepljenja plakata u Arandjelovcu, Mladenovcu i Novom Sadu pod nazivom "Strani agent, a ne državni heroj".


"To je odgovor na skandaloznu kampanju koja se u Srbiji vodi sa ciljem da se pokojni premijer dr Zoran Đinđić u javnosti predstavi kao vizionar i političar kojeg generacije treba da slede", navedeno je u saopštenju.


DS je ukazala da "sramnom kampanjom protiv ubijenog predsednika DS i Vlade Srbije, SNP Naši, pod tim ili nekim drugim imenom, nastavlja svoje aktivnosti pune mržnje, nasilja, poziva na linč i progon ljudi koji im, po bilo kom njihovom merilu, ne odgovaraju".

Demokratska stranka

Demorkate u saopštenju podsećaju da je Đinđić dao život za izgradnju društva koje je u svemu suprotno onome za šta se ta i njima slične "ekstremističke retrogradne organizacije" zalažu.


"Đinđić je ubijen upravo u atmosferi mržnje kakvu danas pokušava da stvori ova organizacija, koja je u svojoj prošlosti već sastavljala spiskove nepodobnih medija i organizacija, prekidala tribine, izložbe, koncerte i skupove koji joj se nisu dopadali, pretila patroliranjem njihovih trojki ulicama da se ne bi održavali dogadjaji koje su oni smatrali nepodobnima, pretila političkim protivnicima...", navodi se u saopštenju.


DS je upitala Ustavni sud Srbije, koji je, kako su podsetli, u novembru prošle godine odbio zahtev republičkog tužilaštva za zabranu pokreta, da li u Srbiji ima ko da zabrani mržnju i šta još treba da se desi da bi ta organizacija uverila one koji o tome odlučuju u destruktivnost i opasnost svojih ideja i aktivnosti?

Poslednji komentari
  • Cvetak Vreme: 10.03.2013 17:38h

    I treba da šetate za Đinđu jer su se DSovci obogatili i nakrali posle njegove smrti , a ovi njegovi naslednici su uništili Srbiju. Treba šetati za srpskog heroja Slobu ubijenog u Hagu jer je branio srpski narod i Srbiju , a ubili su ga kao psa.

  • vilogopski Vreme: 10.03.2013 18:06h

    Toliko neukusa i nasilnoj izgradnji idola prestavlja mentalni ganocid nad ovim narodom! Ne znam čemu sve to?

  • zile loznica Vreme: 10.03.2013 18:43h

    Skotovi,koji su to ,,Nasi,, To je bagra nevidjena ! Da mi je da sretnem bar jednog od tih skotova, pa da vide ko su oni kojima oni kukavice prete al iuvek krijucim se. Treba te skotove konacno nauciti pasmeti !!!

  • Ahmadinejad Vreme: 10.03.2013 20:10h

    "IDIOTIZAM"??? Haha "nezavisni mediji" Bravo,bravo... xD Da zaobidjem Svabe Amerikancima kad treba covek za delanje u nekoj zemlji oni ga traze medju onima koje skoluju iz te zemlje..Zvuci poznato?

  • Ahmadinejad Vreme: 10.03.2013 20:12h

    @Zile Tebe treba nauciti pravopisu...DS su gori od Radikala 120 puta.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP