Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

TIĆA BI DANAS NAPUNILA 16 GODINA

Igor Jurić: Tri dana sam slavio tvoj rođendan dok su padale bombe po Srbiji!

Autor: E.A. | 04.05.2015 - 19:29:00h | Komentara: 0

Kobne 1999. godine Srbija je tokom bombardovanja izgubila mnogo ljudi, ali je i dobila jednog anđela - Tijanu Jurić. Da nije bilo bezosećajnog monstruma, ona bi danas slavila šesnaesti rođendan.

Tijana Jurić

Tijana Jurić

Otac devojčice iz Subotice podelio je sa prijateljima na Fejsbuku svoju tugu i opisao kako je bio najsrećniji tog 4. maja 1999. godine, kada se rodio njegov anđeo.

- Kad se setim... Kako sam tri dana slavio kad si se rodila, u kafiću gde su svirali tamburaši dok su bombe po Srbiji padale... Kako sam ti se radovao, koliko bio sretan kad si mi se pred spavanje sklupčala i ušuškala tako da se celu noć nismo mrdnuli... Kako sam voleo da te zadirkujem i koliko sam voleo ono tvoje: "Daj tata, prestani". Raspadam se srećo i samo me nada da si sada dobro drži u životu... Volim te ljubavi najveća na svetu... - napisao je neutešni Igor Jurić na svom profilu.

Porodica Tijane Jurić

Jurići sa preslatkim ćerkama | Foto: Facebook / Jurić Igor

Jurićeva je nestala 26. jula 2014. godine pola sata iza ponoći kod sportskog centra "Rata" u Bajmoku, a 12 dana kasnije do njenog beživotnog tela policiju je odveo ubica Dragan Đurić, koji se sada nalazi u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu zbog neuropsihijatrijskog veštačenja, jer je glumio da ima psihičkih problema

fb

Monstrum Đurić je devojčicu presreo na putu, silom je ugurao u auto. Pokušao je da je siluje, a kako se devojčica opirala, on ju je ubio. Njeno telo ostavio je napuštenom smetlištu između sela Aleksa Šantić i Čonoplje, gde je leš zakopao. U policiji je priznao zločin, a tvrdio je da tog dana dosta popio. U istrazi je ispričao da nije hteo da ubije Tijanu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP