Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POPLAVE

Ðilas: Poslanici da dobiju izveštaj šta se dešavalo

Autor: Tanjug | 26.05.2014 - 08:10:00h | Komentara: 3

Demokratska stranka traži anketni odbor i vanrednu sednicu Skupštine Srbije radi utvrđivanja odgovornosti za događaje koji se odnose na poplave.

Dragan Đilas

Dragan Đilas | Foto: Oliver Bunić

 Lider te stranke Dragan Ðilas za sutrašnju Politiku navodi da je logično da narodni poslanici dobiju izveštaj od nadležnih šta se sve dešavalo u proteklih desetak dana i dodaje da je mnogo različitih informacija i dezinformacija

"Smatram da je neophodno da se utvrde sve okolnosti i činjenice koje su dovele do katastrofe i šta se sve dešavalo prvih dana kada je udarni talas bio najjači, kao i da li su preduzeti svi neophodni koraci", rekao je Ðilas.
Prema njegovim rečima, ukoliko se utvrdi da postoji nečija odgovornost, i tu svakako treba primeniti zakonom predviđene mere.
Poslednji komentari
  • CIRINELA Vreme: 26.05.2014 10:25h

    Nadam se da ćeš i ti nas građane obavestiti gde ste bili svih ovih dana poplave i katastrofe. Odakle ste sve sedeli i posmatrali. Jednog bar jednog žutog da sam čuo da je nešto preduzeo.

  • goca Vreme: 26.05.2014 11:14h

    "Gde si bio kad je grmelo"-mi gradjani smo očekivali najviše prozivki od onih koju nikada ništa nisu uradili za njih, za svoje dobro-sve. Djilase, bolje ćuti i vrati se opet u mišju rupu u kojoj si bio svih ovih dana! Ne mogu pelene da te iskupe.

  • Mileta Vreme: 26.05.2014 13:34h

    Pa ocigledno je i sadasnja vlast mnogo uradila, dozvolili su da se poplave toliki gradovi a evakuaciju poceli tek kad je bilo prekasno. Sad skrecu odgovornost sa sebe hapsenjima pricama o tome kako narod nije hteo da se evakuise i tome kako je drzava uradila "SVE" po propisima. Zasto Obrenovac nije branjen kao Sabac i Beograd?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP