Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

IDENTIFIKOVANO JOŠ NAPADAČA

Ima pomaka u istrazi o pokušaju ubistva premijera Srbije!

Autor: Srna | 16.07.2015 - 13:41:00h | Komentara: 1

Direktor Policije Republike Srpske Gojko Vasić izjavio je da ima napretka u istrazi o pokušaju ubistva i podstrekavanju na ubistvo premijera Srbije Aleksandra Vučića u Potočarima u smislu utvrđivanja novih lica za koja se može pouzdano tvrditi da su učestvovala u napadu.

Aleksandar Vučić Srebrenica

Napad na srpsku delegaciju u Srebrenici | Foto: Profimedia

Vasić je rekao novinarima u Banjaluci da je reč o oko 20 lica, od kojih su neka identifikovana, druga ne, te da će podaci biti razmenjivani, kako sa kolegama iz agencija u BiH, tako i iz Srbije.
Napominjući da se istraga vodi pod nadzorom Specijalnog tužilaštva Republike Srpske, on je rekao da i Tužilaštvo BiH otvara istragu.
"Ne možemo uticati na to ko će voditi istragu. Tužilaštva između sebe mogu to da se dogovore, a taj dogovor ćemo poštovati", rekao je Vasić i dodao da će biti zatražena i pomoć medija u identifikovanju lica koja su učestvovala u napadu.
Komentarišući izjavu ministra bezbednosti BiH Dragana Mektića da bi istragu trebalo voditi na jednom mestu, Vasić je rekao da trenutno to i jeste tako, odnosno da se sve informacije dostavljaju u Specijalno tužilaštvo Republike Srpske.
Navodeći da krivična dela koja su predmet istrage spadaju u nadležnost okružnih sudova i tužilaštava, a ne Tužilaštva BiH, Vasić je naglasio da nije isključena mogućnost njihovog preuzimanja ukoliko se tužilaštva o tome dogovore.
Poslednji komentari
  • alo Vreme: 16.07.2015 18:41h

    pokusaj ubistva vama isto sto gadjanje kamenom i flasama ,u krvi vam je da izvrcete cinjenice sto bi rekao dobrica cosic veliki srpski pisac , a vi niste pokusali vi ste pubijali gdje ste stizali

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP