Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PROMENE

Imenovani direktori EPS Snabdevanja i EPS Distribucije!

Autor: Beta | 02.07.2015 - 19:52:00h | Komentara: 1

Izvršni odbor "Elektroprivrede Srbije" imenovao je danas za direktora privrednog društva "EPS Snabdevanje" Dragana Jeremića, a za direktora privrednog društva Operator distributivnog sistema "EPS Distribucija" Bogdana Labana.

EPS Snabdevanje

Foto: EPS

Kako je saopšteno iz tog preduzeća, Jeremić je bio vršilac dužnosti direktora PD "EPS Snabdevanje" u poslednjih šest meseci, kada je "EPS Snabdevanje" ostvarilo veoma dobre rezultate i dodatno poboljšalo naplatu električne energije.
 

Jeremić je naveo da će prioritetni cilj "EPS Snabdevanja" u narednom periodu biti unapređenje poslovanja kako bi dalje ostalo dominantan i pouzdan snabdevač za privredu i građane Srbije. Prema njegovim rečima, nastavak reorganizacije "Elektroprivrede Srbije" dodatni je izazov za "EPS Snabdevanje".
Od 1. jula stupanjem na snagu statusnih promena, predviđenih Programom reorganizacije "Elektroprivrede Srbije", pet nekadašnjih privrednih društava za distribuciju električne energije posluje kao jedinstveni Operator distributivnog sistema "EPS Distribucija". Bogdan Laban je do juče obavljao dužnost direktora privrednog društva "Elektrovojvodina".
Kako se dodaje u saopštenju, zadatak jedinstvenog operatora distributivnog sistema "EPS Distribucija" je ujednačavanje distributivnih procedura na nivou Srbije kako bi kupci na celoj teritoriji imali jednake uslove isporuke i kvaliteta električne energije.
"EPS Distribucija" će, prema Labanovim rečima, težiti podizanju nivoa kvaliteta poslovanja, povećanju kako investicija tako i pogonske spremnosti distributivnog sistema, smanjenju gubitaka i sprečavanju neovlašćenog korišćenja električne energije.
Poslednji komentari
  • kostadin Vreme: 03.07.2015 05:12h

    Opet Luka Laban.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP