Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PROMENA

Imlek, Bambi i Knjaz Miloš dobili novog vlasnika

Autor: Alo.rs | 09.04.2015 - 13:55:00h | Komentara: 0

Kompanije Imlek, Bambi i Knjaz Miloš sa zadovoljstvom objavljuju da su nakon uspešno završene javne ponude i kompletiranja procesa preuzimanja, dobili nove vlasnike - investicioni fond Mid Europa Partners iz Londona, zajedno sa koinvestitorima. Reputacija novih vlasnika je još jedna potvrda atraktivnosti Srbije kao investicione destinacije kao i kvaliteta poslovanja tri kompanije koje i u novom vlasništvu planiraju nastavak rasta na zadovoljstvo mnogobrojnih lojalnih potrošača.

Andrej Jovanović

Andrej Jovanović

Mid Europa Partners je najveći investicioni fond u Centralnoj i Istočnoj Evropi, sa velikim iskustvom u razvoju poslovanja kompanija u koje investira i predstavljaće zajedno sa svojim koinvestorima značajnu podršku za dalji razvoj Imleka, Bambija i Knjaz Miloša. U svom investicionom timu za ovu transakciju, Mid Europa Partners je okupila i Evropsku Banku za Obnovu i Razvoj („EBRD“), kao i gospodina Andreja Jovanovića u svojstvu investitora i lokalnog partnera.


Rukovođenje celokupnom grupacijom povereno je Andreju Jovanoviću, koji poseduje višegodišnje iskustvo u ostvarivanju vrhunskih poslovnih rezultata. Novi menadžment tim predvođen gospodinom Jovanovićem uključuje vodeće menadžere u Srbiji u sektoru hrane i pića: Ilija Šetka (Imlek), Bojan Radun (Bambi) i Miloš Stojisavljević (Knjaz Miloš).


„Jako sam zadovoljan činjenicom da promena vlasništva znači ujedinjenje vodećih investitora i finansijskih institucija, brendova i menadžment resursa pod jednim krovom, što vidim kao našu veliku prednost. Menadžment tim poseduje odličnu priliku, ali i veliku odgovornost da uz podršku i ukazano poverenje vlasnika dalje razvija i investira u naše najveće brendove. Naša namera je da kroz ovaj unikatan tim počevši od samog vrha i vlasnika, preko menadžmenta pa sve do proizvodnih linija i polica na kojima se nalaze naši proizvodi, donesemo bolji kvalitet života u domove kupaca i nastavimo širenje poslovanja u Srbiji i u regionu“, Istakao je izvršni direktor grupacije, Andrej Jovanović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP