Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

TRADICIJA

"Imlek" donirao svoje proizvode ustanovama za bolesnu i nezbrinutu decu (FOTO)

Autor: | 17.12.2014 - 15:10:00h | Komentara: 0

Kompanija Imlek je u susret novogodišnjim praznicima tradicionalno donirala svoje proizvode u devet ustanova koje zbrinjavaju bolesnu i decu bez roditeljskog staranja.

Imlek

"Imlekov" Deda Mraz obradovao najmlađe

Mlečne poklon-pakete štićenicima Doma za nezbrinutu decu „Dragutin Filipović Jusa“ uručili su predstavnici kompanije "Imlek" kao i čuveni Mića i Aćim, junaci serije „Na slovo, na slovo“ koji su mališanima priredili sjajnu zabavu.

Direktorka korporativnih i regulatornih poslova "Danube Foods grupe", u okviru koje posluje kompanija "Imlek", Svetlana Glumac, podelila je mališanima mlečne poklon pakete poručujući da je osmeh na dečijim licima ono čemu teži ova kompanija.

Imlek

Mlečni proizvodi za  mališane

- Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam deo kompanije "Imlek" koja kontinuirano pomaže deci, ne samo pred praznike, već tokom čitave godine. Kroz mnogo ovakvih donacija i druženja, kao kompanija društvu iskazujemo odgovornost, a deci pružamo ljubav i podršku, i pokazujemo im da nisu i nikada neće biti sami - izjavila je Svetlana Glumac.

Mleko i mlečne proizvode kompanija Imlek tradicionalno je donirala i Specijalnoj bolnici za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju, Udruženju samohranih roditelja i porodica dece sa invaliditetom "Plava školjka", Centru za zaštitu dece i odojčadi u Zvečanskoj, Domovima za nezbrinutu decu "Jovan Jovanović Zmaj", „Drinka Pavlović“, „Moša Pijade“, OŠ “Sava Jovanović Sirogojno”, kao i manastiru Svete Petke u Paraćinu.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP