Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

Britanci nam kroje račune

Infostan uvodi novi
sistem naplate!

Autor: Ekipa ALO! | 03.09.2012 - 14:16:00h | Komentara: 0

Britanska kompanije “LogNet Sistems” globalni provajder usluga za menadžment nad klijentima i obračuna plaćanja, saopštila je danas da je razvila multi-korisnički servis menadžmenta i obračuna plaćanja beogradskom “Infostanu. Ovaj servis će se koristiti uskoro na teritoriji Beograda.

Infostan

Novi softver za naplatu u "Infostanu" | Foto: Zoran Lončarević

Ovaj servis pruža operativni okvir za “Infostan” da bolje upravlja i naplaćuje svoje usluge brojnih opštinskih i komunalnih usluga, uključujući struju, vodu i grejanje, koje Grad Beograd pruža svojim stanovnicima. Ujedinjenje čitavog svog poslovnog portfolia britanske kompanije u skoplu proizvodnog paketa “MaksBil”, pružiče Beogradu da održava potpuno integrisane tokove i efikasne poslovne procese koji će omogućiti opštinama da povećaju svoju naplatu prihoda, poboljšanje usluga klijentim i smanjenje operativne kompleksnosti. Ovu uslugu u Beogradu uvešće tehnološka kompanija “Saga.” Nezavisni hosting ove usluge i njena softverska arhitektura omogućavaju “Infostanu” da pruža ovu uslugu u drugim opštinama u našem regionu.
- Rad sa “LogNetom” značajno poboljšava vrednost naših usluga koje pružamo – rekao je Dragan Bukatarević direktor projketa implentancije u Infostanu i dodaje da ovaj softver nudi praktično neograničenu fleksibilnost za njih prilikom podešavanja bilo koje usluge koju pružaju, toka njenog procesa i generisanja te delatnosti.
- Mi smo uzbuđeni što možemo da poželimo dobrodošlicu “Infostanu” i Gradu Beogradu u našu rastuću mežu klijenata – rekao je direktor britanske kompanije Kiril Rehter.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP