Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POKLON

Interventnu častili sa četiri džipa

Autor: B. J. | 08.09.2013 - 07:25:00h | Komentara: 2

Policijskoj upravi u Nišu juče su predata četiri džipa “ševrolet orlando” koje je grad kupio policiji za potrebe nove interventne jedinice, koja će dežurati 24 časa na niškim ulicama.

Prvi ga provozao: Direktor Veljović

Prvi ga provozao: Direktor Veljović | Foto: B. Janačković

Ugovore o donatorstvu potpisali su gradonačelnik Niša prof. dr Zoran Perišić i načelnik policije Srđan Grekulović, u prisustvu direktora policije Milorada Veljovića. Veljović je naglasio da je ovo pravi primer saradnje i da će Niš biti još bezbedniji kada ceo grad bude pokriven kamerama.


Džip

Džip | Foto: B. Janačković

- Želim da pohvalim sve starešine koje su upućene u Niš. Mislim da smo stigli do pola puta što se tiče rešavanja kriminala u Nišu. Oni imaju obavezu i dalje da svoj posao obave i da pojačaju. I Niš će sigurno biti bezbedan grad kada svi kriminalci bude gde im je mesto - rekao je Veljović. Parking servis obezbedio je posebne laptopove sa opremom koji će se nalaziti u džipovima.

Poslednji komentari
  • Dragan Vreme: 08.09.2013 08:37h

    Sta je bre ovo?Prosle godine su policiji poklanjali zimske gume,ove godine dzipove a sledece ? Verovatno helihoptere.Nis je jedan opustosen i osiromasen grad kriminal i korupcija cvetaju narod nema ni za hleb,nema para za narodnu kuhinju i socijalu a ovamo republickoj instituciji nesto poklanja.Od te republcke kase jedva se cupaju pare za minimalno funkcionisanje.Da li se slucajno dodvoravaju miliciji??Bice da je kao u onom skecu bolje je da unapredjuemo uslove u zatvorima nikad se nezna!!

  • nislija Vreme: 08.09.2013 10:36h

    Ma svetski !!! nemam reci....jos samo da svetski sprovode zakon. Oni cuvaju vlast i politicare , a sirotinji u Nisu ukinuli kazane .... za njih nema para u budzetu ,nema donatora , za ove terminatore ima , sta sve ja ne finansiram sa mojom platom od 200eura cist mazohizam !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP