Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NEBOJŠA STEFANOVIĆ

Istraga o atentatu na Beka još traje

Autor: Alo/Agencije | 29.06.2015 - 12:51:00h | Komentara: 3

Istraga o napadu na Milana Beka još traje rekao je ministar policije Nebojša Stefanović i osvrnuo se na stanje bezbednosti u zemlji.

Nebojša Stefanović

Nebojša Stefanović | Foto: Tanjug/Srđan Ilić

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da istraga u slučaju napada na biznismena Milana Beka još traje, poručivši da će javnost biti o svemu obaveštena kada to bude bilo moguće.
- Istraga teče. Kada budemo imali konkretnih informacija koje možemo da podelimo, a da time ne ugrozimo istragu, ja ću s tim izaći u javnost - rekao je Stefanović odgovarajući na pitanja novinara u bazi Ronilačke jedinice Žandarmerije.

Novinare je interesovalo i kada će biti postavljen načelnik Uprave kriminalističke policije.
- Kada budemo imali adekvatnu ličnost, kada se direktor (policije) i ja budemo opredelili, obavestiću vas - poručio je Stefanović.

Ministar je rekao i da građani Srbije nemaju razloga za uznemirenost i strah od terorističkih napada jer policija čini sve što je potrebno kako bi predupredila eventualne napade.

- Svakodnevno radimo na procenama bezbednosne situacije i nećemo dozvoliti da građani budu laka meta, a duge cevi nose i pripadnici policije u drugim gradovima u svetu - rekao je on.

Stefanović je ovinarima u bazi Ronilačke jedinice Žandarmerije rekao da je odluka o povećanom stepenu bezbednosti svih objekata doneta još pre nekoliko meseci zbog dešavanja u regionu, poput onog na policijsku stanicu u Zvorniku.
On je poručio da bi bilo neozbiljno u takvoj situaciji ne pojačati
obezbeđenje, ali i dodao da građani ne bi trebalo da osećaju uznemirenost jer policija čini sve kako bi sačuvala njihovu bezbednost.

KO U VLADI NEZAKONITO KORISTI BLINKER

Stefanović je rekao da je zakon jasan kada je reč o upotrebi blinkera i poručio da će odgovarati svako ko ih je nezakonito montirao na svoje vozilo.
Na konstataciju novinara da blinkere koriste na vozilima članova vlade, Stefanović je rekao da za to nema objašnjenje.
- Premijer je bio vrlo jasan i zakon je vrlo jasan koja lica imaju prava i pod kojim uslovima da koriste blinkere. Otkad sam ministar unutrašnjih poslova nijednom funkcioneru vlade nisam odobrio da koristi blinkere, osim onima koji to po zakonu imaju pravo, a radi se onda o licima koja su štićene ličnosti i imaju vojno ili policijsko obezbeđenje - rekao je Stefanović.
Poslednji komentari
  • Kosta Vreme: 29.06.2015 13:48h

    Ovaj je sve smešniji i smešniji, e tugo naša najveća šta nas snadje !!!

  • misho Vreme: 29.06.2015 16:06h

    "počinilac ili počiniocu su amateri.za sobom su ostavili mnogo tragova tako da će uskoro biti identifikovani I uhapšeni" reče dan nakon atentata na beka naš vajni minister.a od tada prođoše meseci.ni pomak.NISU ONI AMATERI-----NEGO MINISTAR.A ČINJENICA JE ŠTO JE ON GORI-PREDSEDNIK SNS GA BOLJE ČUVA!

  • branko1 Vreme: 29.06.2015 16:42h

    Ministre,mene ne interesuje da li se još void istraga povodom pokušaja atentata na ovog tipusa.Mene interesuje da li se JOŠ VODI ISTRAGA PROTIV NJEGA ZA KRAĐU,OTIMAČINU,KRIMINAL,UTAJU POREZA,PREVARE itd,itd.......

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP