Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

STRAŠNO!

Istraumirao radnika "Čistoće" zbog lišća na terasi: Nisam zaslužio da me mlate kao stoku!

Autor: B. Nenković | 13.11.2014 - 09:32:00h | Komentara: 0

Ivan Kostić (36) radnik „Čistoće“ iz Kragujevca koji je zajedno sa kolegom Jovanom Maksovićem juče dobio batine drvenom palicom dok je praznio kante sa đubretom u naselju Bresnica oporavlja se od bolova, ali i od šoka.

radnici gradske čistoće čišćenje

Ilustracija | Foto: RAS

Mladić N.M.(29) iz Beograda prvo ih je jurio automobilom po ulici, a potom i napao, jer nisu u đubretarski kamion hteli da ubace lišće koje po pravilniku i ne smeju da kupe.


-Ovo je zadnje vreme došlo da me mlate kao da sam kriminalac. Nisam zaslužio da me biju kao stoku. Ceo život gledam da nekom dobro učinim. Devet godina radim svoj posao i nosim tuđe đubre i sa tom platom pošteno izdržavam ženu i troje dece, kaže na za alo.rs Ivan Kostić, pnapadnuti radnik „Čistoće“.

Ivan Kostić

Ivan Kostić | Foto: Biljana Nenković

 
Incident se dogodio juče oko 13 sati u ulici Jovana Ristića. Prošlog meseca poštujući novi pravilnik, đubretari u kamione ne ubacuju lišće i granje. Pored kante koju su ispraznili, ostalo je nekoliko kesa lišća.


- Taj momak je počeo da dobacuje iz jednog dvorišta i počeo da preti i da nas vređa. Objasnili smo mu da je takva naredba i da lišće ne može u kamion. Kada smo odmakli, pojurio nas je i posle pola kilometra sustigao kolima beogradske registracije. Izvadio je motku iz kola i počeo da nas bije. Udarao me je po glavi, grudima, rukama.....Branio sam se koliko sam mogao. Ipak sam bio na radnom mestu i nisam smeo da uzvratim. Kada je čuo da stiže policija pobegao je kolima i tad je pokušao i da me pregazi, ispričao je za alo.rs Ivan Kostić.


Vozač kamiona je pozvao policiju, a Ivan i njegov kolega Jovan su kolima hitne pomoći omdah prebačeni u Urgentni centar. Ivanu je od šoka naglo skočio pritisak i puls. Sinoć do 22 sata bio je na snimanjima kako bi se proverilo da li ima preloma glave i rebara. Njegov kolega Jovan ima dve kopče na glavi od udaraca motkom, a polomljen mu je i jedan prst. Kako saznajemo privedeni N.M. koji je napao radnike „Čistoće“ je iz beograda i bio je u psoeti svojoj devojci u Kragujevcu.

 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP