Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NOVO

Iz Niša za Malme tri puta nedeljno

Autor: B. Janačković | 22.01.2015 - 19:06:00h | Komentara: 0

Avioni „Viz era“ leteće iz Niša do Malmea u Švedskoj tri puta nedeljno počev od 25.juna, najavio je večeras u Nišu izvršni potpredsednik ove niskotarifne kompanije Džon Stivenson.

Ovo je druga linija koju ovaj lou kost avio prevoznik uvodi u 2015. godini sa niškog civilnog aerodroma „Konstantin Veliki“.

Stivenson i Perišić

Stivenson i Perišić | Foto: Kostadin Kamenov

Avioni iz Niša za Malme leteće utorkom, četvrtkom i subotom a početna cena karte u jednom smeru iznosi 2.899 dinara. Stivenson je kazao da se nada da će linija biti dobro prihvaćena od strane putnika i da će im omogućiti da putuje jeftinije.
- Cene karata zavise od ponude i tražnje. Može se desiti da bude i niža od minimalne ako bude nekih promocija. Izabrali smo Malme nakon analize potražnje za letove ka Nišu iz inostranstva ali i jer su nam gradonačelnik Niša i njegov tim predstavili veliki potencijal ovog tržišta, kazao je Stivenson. On je rekao da su ciljna grupa za ove letove ne samo stanovnici juga Srbije već i putnici sa Kosova, iz Makedonije i Bugarske.

Najava nove linije došla je mesec dana nakon što je objavljeno da će Viz er leteti za Bazel iz Niša, odakle više od godinu dana nije bilo letova nakon prekida saradnje sa „Monterengro erlajnsom“, kome je grad subvencionisao letove.
Gradonačelnik Niša Zoran Perišić istakao je da ovi letovi neće biti subvencionisani iz gradskog budžeta, i da se nada da će Niš postati interesantan i drugim avio kompanijama.
- U martu će početi montiranje dela opreme za povećanje bezbednosti sletanja u slučajevima slabe vidljivosti. Sa nacionalnim prevoznikom „Air Srbijom“ napravljen je ugovor o korišćenju niškog aerodroma kao alternativog u slučajevima smanjene vidljivosti, rekao je Perišić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP