Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

IZNUĐENO

Iz Turske se danas "Turkiš erlajnsom" vraća 50 putnika

Autor: Tanjug | 06.06.2013 - 09:15:00h | Komentara: 0

Pedeset putnika koji su svoje aranžmane realizovali preko turističke agencije "1A Travel" vratiće se danas u Beograd u predviđeno vreme letom Turkiš erlajnsa bez dodatnih troškova, pošto je avio-prevoznik Skaj erlajns sa kojim je realizovan let u Tursku objavio bankrot, saopštio je resor za turizam Ministarstva finansija i privrede.

"Turkiš erlajns" će takođe danas iz Beograda do Turske prevesti 140 putnika iste turističke agencije.

U Istanbulu  za stan od 50  kvadrata treba  izdvojiti oko  50.000 evra

Istanbul

Ministarstvo finansija i privrede je juče održalo redovan sastanak sa Ministarstvom saobraćaja i Direktoratom civilnog vazduhoplovstva na kojem je, između ostalog, bilo reci i o novonastaloj situaciji sa avio kompanijom Skaj erlajns, koja je obustavila letove, ne samo u Srbiji, već i na drugim destinacijama, uključujući i EU.

"Iako je pomenuta avio kompanija obustavila svuda u Evropi svoje letove, takva odluka se neće negativno odraziti na naše građane, koji su svoje aranžmane trebalo da realizuju putujući sa Skaj erlajnsom", ističe se u saopštenju. 
Direktorat civilnog vazduhoplovstva (DCV) Republike Srbije je, nakon objave bankrota turskog avio-prevoznika Skaj Erlajns, izdao dozvolu za seriju čarter letova turskoj aviokompaniji Friberd Erlajns a u proceduri je izdavanje dozvole još jednoj turskoj vazduhoplovnoj kompaniji.
DCV, u saradnji s Ministarstvom saobraćaja, čini sve što je u njegovoj nadležnosti da se što pre premosti novonastala situacija s turskim avio-prevoziocem Skaj Erlajnsom koji je objavio bankrot, navodi se u saopštenju Direktorata. 
Koordiniranim i odgovornim aktivnostima Ministarstva finansija i privrede, resora za turizam, Ministarstva saobraćaja i Direktorata civilnog vazduhoplovstva, pored prve grupe turista iz Srbije svoje aranžmane u Turskoj će, po unapred ugovorenom planu, realizovati i svi ostali građani, navedeno je u saopštenju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP