Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POLICIJA ISPITUJE SLUČAJ

Iza salona za erotsku masažu u Novom Sadu krije se prostitucija?!

Autor: Beta | 26.10.2014 - 19:58:00h | Komentara: 0

Vršilac dužnosti osnovnog javnog tužioca u Novom Sadu Zoran Jakovljević izjavio je da je to tužilaštvo podnelo zahtev policiji povodom sumnji da se iza pojedinih oglasa za erotsku masažu krije prostitucija.

Prostitucija

Foto: Project Hope

"Tužilaštvo je podnelo zahtev policiji za pružanje potrebnih obaveštenja u pravcu utvrđivanja postojanja krivičnog dela posredovanje u vršenju prostitucije, koje predviđa Krivični zakonik", rekao je Jakovljević.
Prema podacima novosadske policije, u toku ove godine otkriveno je ukupno 163 prekršaja u vezi sa odavanjem prostituciji u Novom Sadu.
Sve veći broj žena i devojaka se "nudi" u blizini magistralnih puteva, ponajviše u okolini mesta Kać kod Novog Sada, dok ih iz neposredne blizine kontrolišu i nadziru njihovi podvodači. Pre nekoliko godina policija je na ovoj ruti pronašla i devojčicu od 13 godina.
U Novom Sadu posluje i salon koji nudi relaks, sportsku, kraljevsku, čokoladnu, erotsku i druge vrste masaže, što je jedan od mnogih salona koji oglašavaju takve, ali i otvorene seksualne ponude.
Cena relaks masaža u kombinaciji sa masažom intimnih delova tela, odnosno polnog organa "do vrhunca" u ukupnom trajanju od 30 minuta je 2.400 dinara.
Senzualna masaža za parove traje oko dva sata i sadrži masažu čitavog tela za oboje, uključujući i intimne delove "do vrhunca", a salon kome nije navedeno ime "gostuje" dva dana u nedelji i u Beogradu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP