Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PREDSEDNIK OPŠTINE TOPOLA NESUĐENI SVEDOK TRAGEDIJE

Izbegli smrt pod odronom, stradali u padu letelice!

Autor: B. Nenković | 14.03.2015 - 22:01:00h | Komentara: 11

Predsednik Skupštine opštine Topola i narodni poslanik, Dragan Jovanović, jedan je od poslednjih žive video bebu i tragično stradale lekare iz novopazarske bolnice koji su prošle noći poginuli u udesu helikoptera. Dok se juče popodne vraćao iz Novog Pazara za Topolu u Bogutovcu se na asfalt obrušila zemlja na svega tridesetak metara od njegovog automobila, iza koga je bio sanitet sa bebom u inkubatoru.

Dragan Jovanović

Dragan Jovanović | Foto: B. Nenković

- Izbegli smo smrt bukvalno za dlaku. Da smo naišli samo koji minut ranije zemlja bi nas zatrpala. Čulo se užasavajuće krckanje zemlje. Iza saniteta bilo je vozilo u kome su mislim bila trojica rođaka bebe. S njima sam razgovarao i oni su predlagali da se beba u inkubatoru na rukama prenese i da se zaobiđe odron, pa da je s druge strane čeka drugi sanitet i vozi dalje. Ali to je bilo nemoguće, jer je bilo preko 5.000 kubika zemlje na putu - kaže Dragan Jovanović.
Jovanović priča da mu je neko od njih rekao da je kontaktiran Beograd i da će helikopter doći po bebu i medicinsku ekipu. Mislio je da je sve prošlo dobro i da je izbegnut tragičan kraj pod odronom. Međutim, nekoliko sati kasnije bio je zatečen vešću o tragediji.

- Predlagana je i solucija da pođu iza mene preko Raške i Kopaonika do Kruševca pa dalje za Kragujevac. Ali i to je bilo rizično, jer je na Kopaoniku bilo preko 60 centimetara snega. Nekoliko vozača je i pošlo, i nekako smo uspeli da se probijemo preko planine. Zaglavljivali smo se svaki čas…. Pomislio sam kako smo svi imali sreće što smo izbegli odron. Mislio sam kako je i bebica imala sreće i da su uspeli da je bezbedno transportuju. Stalno mi je pred očima ta scena iz Bogutovca….video sam je u sanitetskom vozilu kako spava u malom inkubatoru, potrešeno priča Jovanović.
Poslednji komentari
  • Jelena Vreme: 15.03.2015 10:55h

    Bako,legendo!😃

  • fox Vreme: 15.03.2015 11:02h

    A ko da je to nesto nije ni prva ni poslednja koliko muslimana prelazi u hricanstvo neka je njoj sretan put i neka nadje sebe u islamu premda nevjeruje kad nije u pravoslavlju tesko nemoze njoj niko pomoci

  • karadjordje Vreme: 15.03.2015 12:27h

    Ne brini nista Jovanovicu. Takve kao sto si ti, Bog ne uzima sebi, ti si bezbedan. Bog je uzeo sebi VELIKE LJUDE, HEROJE I ANDJELE, a ti i tebi slicni, nemate mesta tamo. OGROMNA TRAGEDIJA. SAUCESCE PORODICAMA!

  • ZoranStockholm Vreme: 15.03.2015 15:03h

    Već dva dana težimo ko je odgovoran za ovu tragediju a oni ni da ponude ostavke pa gđe je malo poštovanja prema ovim herojima..Ako ne budu dali ostavke,idemo na ulicu da ih mi privedemo pravdi,sram vas bilo.Saljete ljude u sigurnu smrt,sedi ti u olupinu koja je stara30god pa leti po magli.Sram vas bilo

  • ZoranStockholm Vreme: 15.03.2015 15:04h

    Već dva dana težimo ko je odgovoran za ovu tragediju a oni ni da ponude ostavke pa gđe je malo poštovanja prema ovim herojima..Ako ne budu dali ostavke,idemo na ulicu da ih mi privedemo pravdi,sram vas bilo.Saljete ljude u sigurnu smrt,sedi ti u olupinu koja je stara30god pa leti po magli.Sram vas bilo

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP