Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NEGIRAJU DA JE DOŠLO DO TUČE

Izbori u Nišu odloženi zbog 'uzavrele atmosfere'!

Autor: Tanjug | 08.06.2015 - 15:55:00h | Komentara: 2

Izbor poverenika mesnog odbora SNS u Donjem Matejevcu, u opštini Niš, prekinut je u petak veče zbog "uzavrele atmosfere", a predstavljanje kandidata odloženo je za neku drugu priliku, rekao je danas Tanjugu visoki funkcioner SNS Momir Stojanović, ne precizirajući tačno kada.

Zoran Perišić i Momir Stojanović

Zoran Perišić i Momir Stojanović | Foto: blic.rs

Stojanović , koji je prisustvovao tom događaju, kaže da je predstavljanje odloženo na zahtev koordinatora SNS za Niš Milana Stanojkovića.

Do "uzavrele atmosfere" u Donjem Matejevcu je došlo zbog rasprave dva kandidata SNS za poverenika mesnog odbora u ovom niškom selu oko validnosti prisutnih glasača.

Jedan kandidat je tvrdio da su u sali prisutni članovi koji ne pripadaju matejevačkom odboru, dok je drugi insistirao da svi imaju pravo da glasaju.
Uprkos ovom sukobu u Donjem Matejevcu i nedavnom raspuštanju Gradskog odbora SNS u Nišu, Stojanović kaže da u gradu nema sukoba i međuljudskih sukoba unutar SNS.

Nakon rapuštanja Gradskog odbora SNS-a i imenovanja Milana Stanojkovića za koordinatora stranke za Niš, raspisani su izbori za 87 poverenika u mesnim odborima i četrdesetak njih su već izabrani.

Datum novog održavanja izbora u Donjem Matejevcu još nije poznat.
Poslednji komentari
  • sns nikada vise Vreme: 08.06.2015 16:11h

    G.Perisic je unistio stranku u Nisu,zahvaljujuci njemu medjuljudski odnosi su na najgoroj tacki od osnivanja stranke,zalosno je i jadno da se takav covek stiti.

  • Petar Vreme: 08.06.2015 19:14h

    SNS u Nišu stekla je popularnost na krilimam nezadovoljstva u narodu i veštim političkim manipulacijama i obećanjima.. SNS u Nišu se održavao na autoritetu Aleksandra Vučića. Sada kada su počeli da se isporučuju računi, "kula" se počela rušiti. Iskreno u Nišu ništa nije pokrenuto, a unutar stranačka sukobljavanja traju već dugo. Na žalost srušiće se još jedno verovanje naroda.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP