Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POŽAR

Izgoreo restoran Ivana Ivanovića
i Marije Kilibarde!

Autor: E. A. - Tanjug - Beta | 14.12.2012 - 18:08:00h | Komentara: 18

U restoranu Central park, u Pariskoj ulici, čiji su suvlasnici voditelji Ivan Ivanović i Marija Kilibarda, danas oko 17 sati izbio je požar, a vatra se prošiila na susednu stambenu zgradu! Požar je lokalizovan nakon što je objekat u potpunosti izgoreo, a vatra zahvatila stan i tavan susedne zgrade.

U gašenju vatre je učestvovalo 18 vozila i 62  vatrogasca, od kojih su trojica povređeni, i sa niskim stepenom povreda prebačeni u Urgentni centar. 

Central Park u plamenu!

Central Park u plamenu! | Foto: Zoran Ilić

Prema  rečima, načelnice Uprave za vanredne situacije u Beogradu Sanje Žugić Vuksanović požar je izbio u dimnjaku, a zahvatio je i krov, kome, zbog izolacije, vatrogasci teško prilaze, te je skoro ceo objekat zahvatila vatra.

"Požar je lokalizovan, ali nije ugašen. Trenutno se vrši dogašivanje", rekla je Vuksanović i dodala da će do ranih jutarnjih časova na licu mesta ostati četiri vatrogasna vozila i 20 vatrogasaca dok ne budu sigurni da je poažar ugašen i da stanari mogu da se vrate u zgradu.

 

Suvlasnica restorana: Marija Kilibarda

Suvlasnica restorana: Marija Kilibarda | Foto: Dalibor Danilović

Iako je tokom izbijanja požara u restoranu bilo gostiju, na svu sreću, niko nije povređen.

I voditelj imao udeo u vlasništvu objekta: Ivan Ivanović

I voditelj imao udeo u vlasništvu objekta: Ivan Ivanović | Foto: Jelena Vučetić

Vatra se proširila i u unutrašnjost objekta, te se plamen vidi i sa ulice, a

požar je postao toliko opasan da su nadređeni naredili vatrogascima da napuste krov zgrade, nakon što nisu uspeli da probiju krovnu konstrukciju i lokalizuju požar.

Vatrogasci se bore sa vatrenom stihijom!

Vatrogasci se bore sa vatrenom stihijom! | Foto: Zoran Ilić

"Dojavljeno nam je da gori odžak ... Lim na krovu je bio debeo, i teško ga je bilo iseći. Gori 300 kvadrata, požar preti da uhvati susedni krov. Blokirana je Vasina ulica, kao i Pariska, saobraćajna policija reguliše saobraćaj", kazali su iz vatrogasne službe. Gust dim se proteže duž cele ulice.

Mesto događaja posetio je i predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić koji je zahvalio vatrogascima na brzoj i efikasnoj akciji.
Sprečeno je da se vatra više proširi na okolne zgrade, rekao je Antić i naveo da je iz 14 stanova u zgradi pored kluba, koja je zahvaćena požarom, evakuisano 30 stanara.

Oni noćas neće ostati na ulici, jer će se grad postarati da zbrine sve ukoliko nemaju smeštaj, rekao je Antić, ali nije mogao ništa da kaže o uzroku požara.

"Na žalost, imamo ugostiteljski objekat koji je izgoreo, ali imali smo veliku opasnost da se požar prenese na okolne stambene zgrade, budući da je prvu susednu zgradu požar zahvatio u kojoj je jedan stan potpuno izgoreo, kao i deo potkrovlja", rekao je Antić.

On je naveo da je posebno bilo osetljivo pitanje jedne bake koja tu živi, ima 84 godine i slepa je i naglasio da je ona zbrinuta.

Ivanović: Se*em se u život, onima koje je požar obradovao!

I pored ogromne opasnosti izazvane požarom, kao i ogromne štete koju je pretrpeo lokal, Ivan Ivanović, čini se, nije klonuo duhom, te je na svom Tviter nalogu napisao:

"Vatrogasci izviždali Ivana Ivanovića", da bi na kraju dodao "smajlije".

Ovaj tvit poznati voditelj je stavio pod znake navoda, te se pravi autor opaske ne zna.

Nakon izvesnog vremena, Ivanović je obrazložio prvi tvit nakon nesreće.

"Šalim se na svoj račun u inat svima koji su ovde napisali ako, neka, to ti je kazna i sl. Ološi, niste pitali da li je neko stradao unutra."

Tvitovi su nastavili da se nižu...

"Zaje*avan se jer niko nije poginuo a to je najvažnije. Vi što ste srećni, se*em vam se u život, kada vas požar obraduje!", nastavio je Ivanović, da bi na kraju zaključio.

"Stan je ženi izgoreo, a vi ste srećni, stoko jedna!", tvitovao je poznati voditelj.

Poslednji komentari
  • vuk Vreme: 14.12.2012 18:44h

    Ovom Ivanoviću baš krenulo.

  • Mlađa Vreme: 14.12.2012 19:59h

    Odakle pomenutim školovanim kvaziumetnicima ovaj restoran ? To je naša prava poreska politika ministre Dinkiću! Upravo sam zapalio svoju diplomu doktora ekonomskih nauka! Deco bežite iz ove sredine ili se svi bavite voditeljskim poslovima!

  • Bob Vreme: 14.12.2012 20:06h

    Ma da li je moguce,cccc

  • Bender Vreme: 14.12.2012 20:18h

    Taj "klub" nece nedostajati nijednom stanaru u kraju. Inace,pozar je garant podmenut.

  • MIKI Vreme: 14.12.2012 21:15h

    N a zalost , poznat mi je taj pomesani osecaj, gde ti se u trnutku pomesa tuga,jer vas mnoge lepe stvai vezuju za to mesto. Sreca jer niko nije nastradao i neizvesnost sta ce biti sutra.Ko' sto rekoh znam kako je sada Ivanu, ali isto tako i znam da ce depresija nastati tek posle dvadesetak dana, kada o tome prestane da se prica,kada zaostali racuni dodju na naplatu,kada vam drzava okrene ledja i ne pita" KAKO VAM JE". M eni je restoran, 4.aprila ove godine u Smederevu u potpunosti izgoreo i nikoga nije briga.Da sam kojim slucajem 'Albanac", svako bi dao po jedan evro i restoran bi se ponovo izgradio.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP