Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BOLESNA LJUBOMORA U HRVATSKOJ

Izrešetao bivšu i njenog dečka, pa se ubio: Ona se odrekla naše ljubavi jer njeni mrze Srbe!

Autor: Vecernji.hr | 21.10.2013 - 13:03:00h | Komentara: 3

U sinoćnoj tragediji koja se oko 20 sati dogodila na autoputu Orahovica – Feričanci mladić je pokušao da ubije bivšu devojku i njenog dečka, a potom je presudio sebi tako što se ustrelio.

pištolj pucnjava napad

Ilustracija | Foto: Shutterstock

Njegov „fejsbuk“ profil je obasut fotografijama devojke koju je ustrelio.

– Al’ će nekom biti veseo susret sa mnom vrlo uskoro. Sad imaš valjanu garanciju za ono što si napravila, imaćeš pravo vatreno krštenje! – napisao je Goran B. iz Krunoslavlja pokraj Donjeg Miholjca na svom profilu 26. septembra. Nepunih mesec dana posle pucao je u bivšu devojku S.B. (21) iz Mikleuša i njenog dečka te ih teško ranio. To se odigralo sinoć oko 20 sati na autoputu između Feričanaca i Orahovice. Dao se u beg, a potom je presudio i sebi. Ustrelio se u dvorištu svojeg doma.
"Koliko god da me povredila i prevarila, volim je", napisao je ispod albuma sa šest njenih fotografija.
– Cura koju najviše volim, koja mi sutra uništava život. Cura koja ti u oči može lagati, plakati, i moraš joj verovati. Sutra ću je u oči gledati kako laže pred sudom. Devojka koja se odriče svoje ljubavi i sreće zato što joj tata i stric mrze Srbe – napisao je ispod njene fotografije 14. oktobra.
Porodica upucane devojke navodno se protivila vezi jer je mladić, kako se priča, srpske nacionalnosti. U nju je, govori se, bio ludo zaljubljen.
Objavio je i fotografiju automatske puške te napisao "zlatko moj...".
Povređeni par je u osječkoj bolnici.
– Devojka ima teške povrede lica. Operisana je i diše uz pomoć aparata. Teško je reći da li je izvan životne opasnosti. Laboratorijski nalazi za sada su uredni – kazao je dr. Josip Ivić iz Jedinice intenzivnog lečenja KBC-a Osijek, za Večernji list. Ona je primljena sa pet prostrelnih rana, a mladić sa jednom i do skoro su bili životno ugroženi.
Goran B. ima najmanje tri „fejsbuk“ profila, a na svakom su fotografije Slađane B. Prijateljica mu je pod jednom njenom fotografijom napisala kako je opsednut njome.
- Kako to misliš? - upitao ju je.
- Pa volim je al kad je ona odustala od svega, a uvek ima nade zar ne – napisao je on. Prepiska je još iz aprila.
 
Poslednji komentari
  • Bilja Vreme: 21.10.2013 14:17h

    Boze koliko je ludaka! Nikakve to veze nema sa ljubavlju. Devojka ima pravo da se predomisli i ne zeli da bude sa tobom. Niko nema pravo nikome da oduzme zivot. Dokle smo dosli?!

  • gagy Vreme: 21.10.2013 14:40h

    pre bih rekao da je veći problem mržnja koju su imali njeni roditelji prema Srbinju,a nažalost treba žaliti samo njega jer mu se život završio !

  • boby Vreme: 21.10.2013 21:46h

    Pre bih rekao da je momak psiholoski slucaj.Kakva ljubav kakve gluposti.Da se rodio u doba SFRJ verovatno ga niko ne bi ni pitao koje je nacionalnosti i vere. Ali dok je bio mali izmedju Srba i Hrvata su se vodili ratovi to nije shvatao. A svako ima pravo da se ponasa po paroli "svaka ptica svome jatu leti". Da bi se medjunacionalne razlike prevladale mora pre svega da budes bogat,a ako nisi onda mora da postoji obostrana ljubav.Veoma jednostavno a ipak dosta komplikovano.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP