Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DOK SU STEVANA SAHRANJIVALI, UHAPŠENI PROGOVORIO:

Ja nisam fantom s mačetom

Autor: I. Milićević - E. Sadiku | 24.02.2015 - 07:50:00h | Komentara: 0

Više stotina ljudi okupilo se juče u 12 sati na Batajničkom groblju da se oprosti od Stevana Katilovića (35), koga je Petar Knežević (64) mačetom ubio 16. februara u ulici Svetog Rafaila Šišatovačkog, posle kraće svađe u saobraćaju. Gotovo u isto vreme, Knežević je izveden pred zamenika višeg tužioca, gde je negirao da je on „fantom s mačetom“ i tvrdio je da je uhapšen greškom!

Stevanova supruga Nena  juče tokom sahrane

Stevanova supruga Nena juče tokom sahrane | Foto: A. Stanković

„Ustani, dušo moja, molim te, ne idi. Nemojte ga spuštati u raku, nemojte ga odvajati od mene“, odzvanjali su jecaji njegove supruge Nene, pred čijim očima je ubijen.


Tačno u 13 sati, tužna povorka je nakon opela stigla do Katilovićeve večne kuće. Uzdasi i vapaji čuli su se sa svih strana, a najteže je bilo Stevanovoj supruzi, koja je bila slomljena od bola za izgubljenom ljubavlju. Jecaji i ridanje na trenutak su utihnuli dok je Stevanov drug Srđan držao govor.

Oproštaj na  Batajničkom groblju

Oproštaj na Batajničkom groblju | Foto: A. Stanković


- Otišao si bez pozdrava, tuđom krivicom. Svi mi imamo mane, ali tvojih nisam uspeo da se setim. Ne da bih sad ovde nabrajao, već da bih pokušao da shvatim zašto ti se ovo dogodilo. I nisam mogao da smislim nijednu. Voleo si život, ljude, životinje i decu, koju nisi dočekao da imaš. Svima si uveseljavao živote jer si umeo da voliš, a sada nam samo ostaje da o tebi uzdignute glave pričamo onima koji te nisu poznavali - rekao je Srđan.

| Foto: A. Stanković


Stevan i njegova supruga Nena su se isparkiravali ispred svoje zgrade kada im je ubica zaprečio put. Izbila je svađa, pa je Stevan izašao iz automobila, a muškarac s mačetom mu je najpre odsekao nos, a zatim ga ubo u desnu preponu, zbog čega je iskrvario. Pet dana kasnije, policija je uhapsila Petra Kneževića (64) iz Batajnice zbog sumnje da je ubio Katilovića.

Uhapšeni: Išao sam kod tetke

Knežević je juče tvrdio da su ga sigurnosne kamere postavljene na okolnim zgradama, kao i na baznim stanicama mobilne telefonije, snimile jer je te noći prolazio u blizini mesta zločina, na putu do svoje tetke. Sudija za prethodni postupak Višeg suda mu je potom odredio pritvor do 30 dana, a u narednim danima biće saslušana supruga ubijenog Nena Katilović, čije je prepoznavanje osumnjičenog u policiji, kao i DNK dokazi prikupljeni na mestu zločina, doveli do Kneževićevog hapšenja.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP