Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ČEDA OTVORIO DUŠU

Ja sam zavisnik od tegova!

Autor: I. Kljajić | 31.08.2014 - 18:52:00h | Komentara: 17

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović otkrio je tajnu kako je uspeo da u 44. godini ima onako mišićavo telo kakvo je nedavno javnosti pokazao, skinuvši majicu nasred ulice u centru Beograda i polivši se kantom ledene vode. Gostujući u emisiji Une Senić „Zini da ti kažem“ na Radiju B92, lider LDP-a je objašnjavao kako oblikuje svoje bicepse, tricepse, kvadricepse... Mada je u emisiji bio uglavnom opušten, pomalo i vickast, Jovanović se, kada je na red došla priča o trenutnoj političkoj situaciji, toliko ražestio da je upotrebio i termine izvan uobičajenog političkog rečnika.

- Uopšte mi nije teško da, kao što mnogi od mene očekuju, polivam kofom govana one koji su na vlasti. A je l’ postoji neka kofa koju nisam prosuo po Vučiću i on po meni - rekao je Jovanović, koji je za Vučića rekao da loše glumi superheroja.

„Nisam  egzibicionista,  to sam ja“:  Čedomir Jovanović

„Nisam egzibicionista, to sam ja“: Čedomir Jovanović | Foto: Mladen Šurjanac

 Vratio se na ovu kofu i na samom kraju emisije, kada je zaključio:

- Koliko se napunila kofa s govnima u Srbiji, izgleda da će trebati još onih s bicepsima da je podignu.
Veći deo intervjua bio je u opuštenijoj varijanti, pa je Jovanović juče priznao i da je svojevrsni zavisnik od tegova, jer trenira bukvalno svaki dan, a u teretani vežba čak i više od dva puta dnevno!
- Radim 15 ponavljanja i više ne idem sa teretom preko 100 kilograma. Nekada sam išao i do 180 kilograma - rekao je Jovanović.

Jovanović odmerio snage i sa novinarkom

Jovanović odmerio snage i sa novinarkom

 Ipak, on naglašava da u teretani ne vežba ni mišiće ni srce, već isključivo dušu, a na opasku da je u odnosu na raskošan torzo zapostavio donji deo tela, on kaže da je za to krivo koleno.

- Peti put sam ga nedavno operisao. Moram da vam kažem da je u nogama izdržljivost, a ne snaga - napomenuo je on. Koleno je ovaj peti put stradalo zbog, kako je rekao, dve divne devojke u kolima i njega na motoru.
- Ali sve se srećno završilo. Mogla je glava da završi gde je završilo koleno - objasnio je on.
On je ispričao da se i polivanje vodom, kako i mnoge stvari u njegovom životu, desilo samo od sebe i da se desilo na ulici zbog isteka roka od 24 sata, koji propisuje „Ledeni izazov“.
- To sam ja, ne mislim da je to egzibicionizam. Ako se polivam vodom, skinuću majicu. Šta da radim kad nemam drugu majicu, a za pet minuta moram da odem na sastanak. Eto, bile su mi mokre gaće ceo dan - priznao je Jovanović.
On je dodao da mu trenutno u Beogradu i Srbiji smeta nedostatak pop kulture kakva je vladala dok je on odrastao.
- Učim decu ko je Džoni Štulić, slušaju „EKV“, razgovaramo o Canetu i „Pratibrejkersima“. Meni je to važno - rekao je Jovanović, koji je tokom dvosatnog intervjua birao i muziku koja će da se sluša. Kada je izbor pao na bend „Killers“ i njihov hit „For reasons unknown” (iz nepoznatih razloga, prim. aut.), gost je otkrio da je ta pesma puštena usred Glavnog odbora LDP-a 2007. i to na sednici na kojoj je saopštavana odluka da se kandiduje na predsedničkim izborima. 

Podržavam legalizaciju marihuane, ali sam zavisnik od tegova

Lider LDP-a odgovarao je u jučerašnjoj emisiji na nesvakidašnja pitanja, pa i na prava leksikonska. Između ostalog, otkrio je i da mu je jedan od omiljenih heroja strip junak Korto Malteze, a „Predator” prvi film koji je gledao u omiljenom bioskopu „20. oktobar”. Bez dlake na jeziku je govorio o Partizanu, jer je doslovce rekao da ne podnosi „grobare“, a nije krio ni da je čvrsti zagovornik legalizacije marihuane.  

Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 31.08.2014 20:08h

    Синко мој,ти си П Р О П А Л И политичар и ништа више!А то што те желе представити као ,,насликаног,, Тарзана онда немам ниш' против!Вита,вита јела ... јела,зелен,зелен бор ... бор,не интересује ме ... ме,одговор,одговор!

  • boki Vreme: 31.08.2014 20:10h

    Ha, da li ga je neko upitao, koliko anabolike troši, i onih praškova što se daju telićima da u roku od par meseci postanu june za klanje, a haaa...???

  • RATKO Vreme: 31.08.2014 20:19h

    Zlatnih tegova?

  • Vlada Rolovic Vreme: 31.08.2014 20:31h

    Za coveka koji je rodjen 1970, prilicno kasno je otisao prvi put u bioskope, s' obzirom da je Predator izasao 1987.

  • Ćamil Vreme: 31.08.2014 20:34h

    Ти си бена...знаш!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP