Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

VELIKO SRCE VELIKOG TENISERA

Janko ostvario san bolesnog dečaka

Autor: D. J. Bužić | 25.12.2014 - 08:03:00h | Komentara: 1

Srpski teniser je u jednom danu uspeo da ulepša život 14-godišnjem Savi Nešiću iz Rušnja, dečaku koji je nedavno imao operaciju tumora na vratnom delu kičme, a koga već za koji dan čeka još jedan složeni hirurški zahvat.

Sava, koji je nedavno imao  operaciju tumora na vratu,  posle susreta sa Jankom lakše  čeka novu, tešku operaciju

Sava, koji je nedavno imao operaciju tumora na vratu, posle susreta sa Jankom lakše čeka novu, tešku operaciju

Dečak se otežano kreće, suočen je sa jakim bolovima, obožava tenis i jedna od najvećih želja u životu mu je bila da jednog dana upozna svog idola - Janka Tipsarevića.


Saznavši za tu njegovu želju, “Alo!” je kontaktirao sa PR timom našeg tenisera, nije prošlo ni minut, a Janko je obećao da će po povratku iz Nemačke poseta Savi biti njegov prioritet. Do susreta je juče i došlo, na obostrano zadovoljstvo. Sava i Janko su proveli prijatno popodne, a dečak je još dugo nakon toga prepričavao događaj koji tera suze na oči.

- Sin mi je odmah posle njihovog viđenja rekao - “Mama, leđa me više ne bole”. Valjda dete i zapostavi probleme u trenucima kada mu se dešava nešto lepo, nezaboravno...
Sava je bio iznenađen kada je ugledao Janka, njegovoj sreći nije bilo kraja. Uostalom, čitavo detinjstvo je maštao o tome kako će i sam postati teniser, ali je život okrenuo celu priču u drugom pravcu. Zbog svega sam dirnuta i zahvalna sam Janku na ogromnoj pažnji, na vremenu koje je izdvojio i teniskim poklonima kojima je darovao Savu. Pričali su o sportu, moj sin je oduševljen. Čim su Tisparevići saznali za Savinu želju reagovali su momentalno.
Nazvali su me telefonom i do susreta je došlo čim su se vratili iz Nemačke. Jednu stvar bih istakla - nisam želela da se ovaj njihov susret eksponira u javnosti, ali je fotografija osvanula na društvenim mrežama i sada mi je neprijatno zbog toga. Medijska pažnja nikome nije bila važna, sve ovo smo uradili kako bi Savu makar na trenutak učinili srećnim - rekla nam je dečakova majka Olivera Nešić pošto smo je pozvali da se raspitamo kako je protekao susret Save i Janka.

Do zaključenja ovog broja nismo uspeli da dobijemo Jankov komentar i da mu se zahvalimo na plemenitom gestu.
Poslednji komentari
  • Nislija Vreme: 25.12.2014 09:51h

    Bravo ljudino, a Savi ozdravljenje!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP