Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BLUD I RAZVRAT NA SEOSKOM IMANJU U LISOVIĆU

Jelena i Čupo imali seks,
Kaća se ljubila s devojkom?!

Autor: Dragana Tripić | 23.09.2013 - 17:35:00h | Komentara: 0

Navikli smo da se tokom žurke farmeri opuste, pogotovo kada uzmu koji kapljicu više, pa ih je tako i proteklog petka alkohol uzeo pod svoje, te su pred kamerama izneli svoju najveću intimu!

Čupo i Jelena

„Grandova“ pevačica priznala kako je imala intimno iskustvo sa pripadnicom istog pola, Edin i Miki tvrde da je bilo akcije u štali

Naime, sudeći prema abrovima u Lisoviću, pao je prvi seks u petoj sezoni „Farme“, a glavni akteri bili su glumica i rediteljka Jelena Golubović i njen dragi Čupo Kalač, koji su akciju navodno obavili u štali tokom žurke. Ovo su razotkrili Miki Đuričić i Edin Škorić, koji su ih uhvatili na delu, a „Pulsonline“ je dobio nezvaničnu informaciju iz produkcije da je seksa zaista bilo između pomenutog para. Nakon što su se pre nekoliko dana dovatili u ostavi, prema rečima ostalih farmera, Jelena i Čupo su otišli i korak dalje, pa su završili u štali, gde su navodno vodili ljubav.

No, to nije bio bio jedini razvrat te noći na farmi, jer su pala i neka intimna priznanja od strane Katarine Grujić, koja je priznala da se ljubila sa ženom. Naime, dok si igrali igru „Uradila sam to i to“ Kaća je doslovce izjavilaa:
- Ja sam se ljubila sa devojkom. Bilo je to u jednom klubu i u tom momentu nisam obraćala pažnju da li nas neko gleda, već sam samo poželela da se poljubimo - rekla je pevačica, dok su je Vajs, Marko Vanila, Sloba i Mis Svetlana slušali s puno pažnje.

Katarina Grujić

Ima iskustvo sa istim polom: Katarina Grujić | Foto: Miloš Perić

Divna Karleuša vrištala kada je videla da joj je ubačena kokoška u krevet

Nedugo posle toga, nekolicina farmera dosetila se da ubaci kokoške u spavaću sobu što je Zorica Marković odmah podržala jer je znala da se Divna Karleuša plaši živine. Ona se probudila iz sna i trgla vrišteći kad je ugledala kokošku u svom krevetu. U pomoć joj je pritekla Zu, koja je uhvatila tri koke i iznela ih napolje. Međutim, u međuvremenu neko je uneo još jednu koku, pa je Zorica i tu kobojagi htela da uhvati, ali joj je opet, kao slučajno, ispala u Divnin krevet. Karleuša je onda besno ustala iz kreveta i rekla otvoreno Zorici da zna da je ona to sve osmislila i da „ako želi rat - dobiće ga“.
Aki ljubio Saru da bi se vratio u „Farmu“
Mnogi farmeri bili su iznenađeni kada su čuli da su se Andrija Marković Aki i manekenka Sara Trajković strasno ljubili iza toaleta. Međutim, kako „Alo!“ saznaje, mladi pevač pošto-poto želi da se ponovo okuša u „Farmi 5“, pa zbog toga ne bira način da ostvari svoj cilj.

Aki i Sara

Njemu je kašika upala u med jer mu se Sara dopala, pa je odmah prihvatio flert sa njom jasno stavljajući do znanja produkciji da je spreman da ide na sve ili ništa. U noći rastanka Aki je sa svog vrata skinuo brojanicu i poklomio je Sari, jasno joj dajući na znanje da mu je stalo do nje i da će se uskoro ponovo sastati.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP