Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

REAKCIJA

Jeremić: Nervoza onih kojima ne odgovara istina

Autor: Srna | 09.03.2013 - 19:49:00h | Komentara: 1

Predsednik Generalne skupštine UN, Vuk Jeremić, ocenio je da poziv Kongresa Bošnjaka Severne Amerike i Savetodavnog veća za BiH da se otkaže rasprava u UN o Haškom tribunalu pokazuje da raste nervoza kod onih kojima ne odgovara da se predstavi istina.

Vuk Jeremić

Vuk Jeremić

- Očigledno je da raste nervoza kod onih kojima ne odgovara činjenica da će se na pozornici UN predstaviti istina. Mi ulazimo u poslednju fazu priprema za javnu raspravu o međunarodnom krivičnom pravosuđu 10. aprila i ne obaziremo se na pritiske - naveo je Jeremić.

On je dodao da će prepodnevni deo rasprave, u kome pravo nastupa imaju članice UN, biti dobra prilika za sve da iznesu svoj državni stav, pa tako i za BiH, prenose mediji.
Kongres Bošnjaka Severne Amerike (KBSA) i Savetodavno veće za BiH (ACBH) zatražili su danas od stalnog predstavnika SAD u UN Suzan Rajs da hitno cenzuriše predsednika Generalne skupštine i otkaže predstojeću raspravu u UN o Haškom tribunalu.
KBSA i ACBH upozorili su Rajsovu na "loše namere" Jeremića prema Haškom tribunalu i njegova nastojanja da "širi srpski nacionalistički program".
Poslednji komentari
  • Ljubomir x Vreme: 10.03.2013 10:16h

    ZA DOBROBIT SRBIJE!! Mladog g-dina Vuka Jeremica bi,za dobrobit Srbije,trebalo povuci kuci u Srbiju.To je covek sazdan od energije pune konflikata.Treba ga povuci u Srbiju,da tamo promovise svoju bahatost,hirove i anomalije,nikako da to cini u svetskoj metropoli.Srbija nema svoju jedinstvenu spoljnu politiku, vec je ona izgleda podeljena na tri fronta:EU,zapad-istok.Sto se tice Jeremica,"On ima specijalnu misiju u UN?!".Ta misija ce u skoroj buducnosti Srbiji naneti ogromne stete!.Jeremic je tamo,da bi isunio necije tudje interese!!!... "NERVOZAN ZBOG ISTINE O KUMOVOM LOPOVLUKU!" Srpska stetocina!,g-din Jeremic se "brine za gradjane Srbije".Kakvo licemerje!,dok On trosi milijarde tih gradjana na svoje prohteve po svetu.A,Srpski narod stanuje kolektivno po kontejnerima,bez kupatila i hrane?!.Vi bi ste g-dine Jeremicu trebali da zavrsite na sud pravde zbog ovih nehumanih metoda u Srbiji;A koji su i Vase delo!.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP