Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

40 DANA POTRAGE

Jeste li videli ovog čoveka: Otišao da bere pečurke i nestao bez traga

Autor: Blic | 13.08.2014 - 14:45:00h | Komentara: 0

Više od 40 dana traje bezuspešna potraga za Ljubišom Mitićem (74) iz sela Duga Poljana kod Gadžinog Hana koji je nestao 2.jula u kada je otišao da bere pečurke.

Ljubiša Mitić

Ljubiša Mitić

Rođaci, prijatelji ali i policija, pretražili su svaki pedalj u okolini ovog mesta i susednih sela – Duga Poljana i Krastavče, ali nisu pronašli ni jedan trag.
- Poslednji put je viđen 2. jula oko pola časa iza ponoći na putu između sela Donji Dušnik i Krastavče. Videla su ga neka deca koja su prolazila tim putem. To je dosta prometan put. Moguće je da ga je neki vozač udario kolima a potom telo sakrio negde. On se nikada nije udaljavao od kuće na duže od sat vremena. Verovatno je predveče brao pečurke, a budući da je viđen bez naočara, moguće je da se dezorijentisao pa je tako izašao na put - kaže sin nestalog čoveka Miloš Mitić.
On sa rođacima svakodnevno pretražuje okolinu u potrazi za ocem. Ni potraga policije nije dala rezultate.
- Više od 100 policajaca i pripadnika Žandarmerije, pregledalo je svaki pedalj tog kraja i to sa dva psa tragača. Nije nađen ni najmanji trag. Pronašao sam samo njegovu britvu, oko 500 metara od mesta gde je zadnji put viđen. U kući je u vratima ostao ključ, što znači da je planirao brzo da se vrati. On je penzionisani prosvetni radnik i nije postojao razlog zbog kojeg bi odlazio na duže od kuće. Ako ga je neko video ili ima bliže informacije može javiti porodici na telefon 063/8161957 ili policiji na 192 - napominje Miloš Mitić.
U niškoj policiji kažu da od kada je prijavljen nestanak 7. jula, za nestalim čovekom se intenzivno traga ali da nema rezultata.
- Raspisana je i potraga, a ako neko ima bliže informacije o nestalom čoveku može da javi na broj 192 - rekla je portparolka niške policije Jelena Dimitrijević.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP