Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

VAPAJ

Jezivo pismo pedofila: Molim vas, treba mi pomoć!

Autor: Daily Mail / N .G. | 20.02.2014 - 19:11:00h | Komentara: 1

Aron Kolis (28) osuđen je 2009. za seksualno zlostavljanje 22 deteta, od kojih su neka imala 18 meseci! On danas moli vlasti da ga kastriraju jer oseća da može ponovo da siluje!

Silovanje

Osuđeni pedofil: Nemam kontrolu nad telom, treba mi pomoć | Foto: Shutterstock

Kolis je radio u jaslicama i dečijim igraonicama ali je zločine činio van posla.

Odlučio je da zamoli vlasti da ga hemijski kastriraju kako više ne bi mogao da napastvuje, ali su ga umesto toga uputili na kurs za koji on tvrdi da mu ne pomaže, on je uputio pismo zatvorskim novinama "Iza rešetaka" u kojima preklinje da ga kastriraju. Prenosimo vam ga u celosti.

"Zašto je tako teško ubediti ljude šta je najbolje za moj oporavak? Navodni eksperti su opsednuti tupavim malim kursevima koji nikako ne deluju na ljude kao ja. Imam 28 godina i seksualni sam zločinac koji priznaje sve svoje zločine. Mrzim sebe zbog toga što sam uradio i četiri godine u zatvoru razmišljam kako to da ne ponovim. Našao sam način i istraživao sam ga ali skoro da je nemoguće da ubedim ljude da je hemijska kastracija najbolja nada za mene i šansu da ne činim zločine u budućnosti. Govorim u svoje ime jer poznajem svoj zbrkani mozak i svoje okidače i kursevi neće smanjiti moj rizik da napadnem dete. Pričao sam sa doktorima, sestrama, psiholozima i raznim "ekspertima" o mogućnosti da me hemijski kastriraju ali uzalud. Nadao sam se da će mi odmah pomoći da uništim taj nagon, ali pogrešio sam. Govore mi da sam mlad i da ne žele da me kastriraju, ali ja znam da imam zbrkano telo i mozak, znam da sam opasan i kastracija je moja odluka. Odbijaju i da razmotre to - zašto?! Kursevi namenjeni da rehabilituju napasnike ne deluju na mene! Imam porodicu i prijatelje koji su ostali uz mene, imam i decu koja zaslužuju više od onoga što mogu da im pružim. Voleo bih da ljudi poštuju da sam odrasla osoba i imam pravo to da uradim sa svojim telom. Neću odustati od kastracije, makar morao da se obratim Sudu za ljudska prava. Izaći ću na slobodu za nekoliko godina i znam koliko je ovo bitno za moju budućnost", zaključio je Kulis koji služi kaznu od pet godina i moli pravosuđe Velike Britanije da ga kastrira jer se uskoro vraća na ulice i oseća nagon da ponovo siluje dete.

Poslednji komentari
  • ivana Vreme: 21.02.2014 00:47h

    Mogao bi i da se ubije. To bi bilo jos sigurnije resenje posto kastirirani pedofili siluju decu predmetima jer im zaboga nije kastriran mozak.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP