Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PRETNJE

Joca iz Amerike pretio policajcu?

Autor: B. J. | 20.12.2012 - 08:08:00h | Komentara: 0

Policajcu Zoranu Veljkoviću na njegov mobilni telefon stigao je u subotu veče SMS sa najgnusnijim pretnjama sa broja telefona koji je registrovan na istočnoj obali SAD i koja je potpisana sa “Joca”.

Joca Amsterdam

Joca Amsterdam

U poruci je, kako saznajemo, Veljkoviću poručeno: “Debeli panduru, je....mo ti majku! Nabićemo ti utoku u d..e. Joca”. Ovaj bivši pripadnik Interventne jedinice, trenutno zaposlen u kontradiverzionoj ekipi beogradske policije, učestvovao je u privođenju Sretena Jocića zvanog Joca Amsterdam tokom proslave njegovog rođendana 25. oktobra 2007. u beogradskom restoranu “MG” zbog ometanja službenog lica u vršenju dužnosti, o čemu je pre mesec dana i svedočio na suđenju Jociću. Veljković je na suđenju izjavio da je Jocić vređao i psovao policajce rekavši im “Šta je, p..ke jedne?! Šta hoćeš s tim „heklerom“, da ti ga nabijem u du.e?”


Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije, kaže za “Alo!” da je u toku provera da li je eventualno Jocić ili neko njemu blizak pretio Veljkoviću, da je o događaju napisana službena beleška, podneta krivična prijava Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal i o svemu obavešten sudija koji vodi postupak protiv Jocića. Mijailović napominje da su iz Sindikata zbog ove pretnje ozbiljno zabrinuti za njegovu bezbednost i da pozivaju nadležne starešine u MUP-u da Veljkoviću obezbede zaštitu”.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP