Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

VUK BOJOVIĆ ODGOVARA BIVŠEM MINISTRU

„Jočić mi je stavio metu na grudi!”

Autor: D. Ćuruvija | 25.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 4

Vuk Bojović, direktor beogradskog zoološkog vrta, demantuje da je pretio bivšem ministru policije Draganu Jočiću, ističući da je on taj koji svakodnevno dobija pretnje.

Nisam čovek  koji preti: Vuk Bojović

Nisam čovek koji preti: Vuk Bojović | Foto: Mitar Mitrović

Podsetimo, bivši ministar policije Dragan Jočić pozvao je pre nekoliko dana državne organe da ga “zaštite od Vuka Bojovića, oca Luke Bojovića, koji je u ekstradicionom pritvoru u Španiji”.


- Ja nisam čovek koji preti. Meni su stavili target (metu) na grudi. Iako sam pretnje prijavio policiji, ja ih i dalje redovno dobijam. I jutros mi je došao čovek iz inostranstva i rekao mi da je moja porodica ugrožena. Ne bih pretio Draganu Jočiću, čak bih mu i pomogao da doživi i vidi što je napravio dok je bio na čelu srpske policije. Stojim iza toga da je on zlo srpske policije.

Luka Bojović

Luka Bojović | Foto: AFP

Od njega su počeli napadi na mene i moju porodicu, a njegovo ime odvajam od srpske policije, koja je korektna - rekao je juče za “Alo!” Vuk Bojović.
Bojović je revoltiran i što je, kako ističe, prekršena pretpostavka nevinosti u slučaju njegovog sina Luke, a posebno je ozlojeđen što se i za njegovog sina Nikolu, koji je ubijen pre dva i po meseca, navodi da je imao dosije.

- Sve te gadosti je plasirao Dragan Jočić, koji je hapsio ljude pred kamerama, a koji su kasnije oslobađani na sudu. Od njega je krenula metastaza prema mojoj porodici. Možda mu se sada priviđaju trafike za koje se pisalo da ih je opljačkao. U jedno sam siguran, ispada da ja pretim, a Bojoviće ubijaju!
I ne znam zbog čega su mog sina doveli u vezu sa “zemunskim klanom”, koji je po izjavama nadležnih odavno razbijen - ogorčen je Vuk Bojović na nekadašnjeg prvog čoveka srpske policije, koji je na toj funkciji bio od 2004. do 2008. godine, dok nije doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Oglasio se:  Dragan Jočić

Oglasio se: Dragan Jočić | Foto: Goran Srdanov

Jočić: Sve su to neistine

Dragan Jočić je pre nekoliko dana medijima oglasio povodom Bojovićeve izjave u kojoj ga je optužio da je pokrenuo i da stoji iza “medijskog linča” njegovog sina. Jočić je naveo da je izjava “puna neistina i zlonamernih insinuacija” i “da sadrži napad i osudu koji predstavlja ozbiljnu i trajnu pretnju njemu i njegovoj porodici”.
 

Poslednji komentari
  • giant Vreme: 25.07.2013 09:42h

    Kako to da se zemljaci ovoliko konfrotiraju jedan drugom? Mada, Jočićevom zaslugom, predivni objekat - zgrada SiV 1 na NBG, Zapadno krilo, je pretvoreno u luksuzniju varijantu policijske stanice.

  • dejan Vreme: 25.07.2013 09:42h

    Ovi Bojovici su leglo kriminala , treba ih sto pre proterati iz Srbije.

  • Roki Vreme: 25.07.2013 10:09h

    Jocic sa 4 godine radnog staza prima super penziju. Pre toga obijao trafike, pijan slupao sluzbeni auto i povredio se, silne pare mu placeno lecenje u Svajcarskoj, dobio odstetu od drzave (gradjana) sto se lupao i sada kad zivi o trosku gradjana Srbije, svaki dan se oglasava u medijima. Valjda planira opet da ministruje.

  • MARSOVAC Vreme: 25.07.2013 15:57h

    NIJE JOCIC VEC SIN LUKA I NJEGOVA BRATIJA??????!!!!!!!!!!!!!! BEZI U CG TAMO C TE TVOJI ZASTITITI 100%!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP