Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ŠOKANTNO OTKRIĆE GUVERNERKE

Jorgovanka Tabaković: Svekrva me se odrekla!

Autor: Snežana Ivaneža | 04.02.2015 - 19:10:00h | Komentara: 11

Poznato je da se snajke i svekrve u Srbiji slažu kao rogovi u vreći, ali nas je Jorgovanka Tabaković juče definitivno iznenadila! Prvo je otkrila da je se svekrva odrekla, a onda je objasnila da se njih dve zapravo obožavaju! Zbunjeni ste? Da krenemo ispočetka...

Guvernerska je  muka pregolema: Jorgovanka  Tabaković

Guvernerska je muka pregolema: Jorgovanka Tabaković | Foto: Dušan Milenković

Naime, guvernerka je juče u „Pinkovom“ jutarnjem programu pričala o tome kako će se rešiti problemi sa kreditima u „švajcarcima“, pa onda objašnjavala kako je normalno da kupi zaposlenima u NBS-u podmetače za noge ne bi li ublažili bolove u kičmi. Sve to ne bi bilo ništa čudno, da u jednom momentu nije tužnim glasom rekla da zna da je na meti javnosti i da joj je to teško da podnese, da je tužna, ali da ipak ne oseća gnev. Ipak, onda je usledila priča o svekrvi...


- Oprostite, malo ću da privatizujem stvari. Znate, majka mog pokojnog muža je u jednoj bolnici u Novom Sadu. Ja, nažalost, ne mogu zbog posla često da je posećujem, ali unuci idu redovno. Uglavnom, svekrvi je jednog dana prišao lekar i upitao je da li je istina da je svekrva naše guvernerke, na šta je ona odgovorila „ne“ - priča Jorgovanka, prilično potresenim glasom i nastavlja:

- Kada je to ispričala unucima, oni su je začuđeni upitali zašto je to rekla, kad se zna da obožava Cicu, tako inače mene zovu privatno. Ona je odgovorila da bi se osećala ugroženom kad bi u bolnici znali da je svekrva guvernerke - rekla je Tabakovićeva i objasnila da „nije dobro ni za porodicu kad vam neko svesno nacrta metu na čelu“, naglasivši time ponovo da je svesna kako je na meti javnosti i da zbog toga čak i njena porodica trpi.

Juče smo pokušali da stupimo u kontakt sa Jorgovankom Tabaković kako bismo saznali nešto više o porodičnim problemima sa kojima se guvernerka eventualno suočava, ali nam se nije javljala do zaključenja ovog broja.

„Nije korektno“


Pošto se negativno priča o trošenju novca u Narodnoj banci Srbije, guvernerka je ponosno saopštila da ta institucija ima više od 2.200 zaposlenih i svega šest automobila na stalnom službenom korišćenju.
- Nije korektno da neko pravi problem zbog toga što su kupljeni držači za noge za 215.000 dinara, jer će biti korišćeni kao pomoć ljudima koji osam sati dnevno sede ispred računara - kaže guvernerka.

Poslednji komentari
  • весна Vreme: 04.02.2015 20:04h

    какав народ, таква и држава, каква држава таква и гувернерка! све сам шабан до шабана!

  • ja Vreme: 04.02.2015 20:46h

    I ja sedim za stolom 9-10h dnevno... nemogu priustiti sebi podmetace a privatnik sam koji redovno mora placati dazbine drzavi od svoga rada kao i mnogi a i od tog poreza se ovi bahate....

  • info Vreme: 04.02.2015 21:13h

    pa ovo je jedna sramota od guvernera,,pa dali ova zena zna kako treba da se ponasa jedan guverner narodne banke? da je to jedna ozbiljna funkcija za ozbiljnu i srucnu osobu koja nesme sebi da dozvoli ovako ponasa u javosti,pa zasto nas gospodjo guvernerka brukate pred svetom....zao mi je moje srbije

  • smrtnik Vreme: 04.02.2015 21:57h

    Kakva svekrva takva guvernerka, pa i drzava???

  • cica maca Vreme: 05.02.2015 00:59h

    Jadni ljudi rade 8h, a rudari, zidari, putari, ........ oni nemaju potrebe da dižu noge, jel da? Samo se u NBS odmaraju noge???? Što nisi častila radnike od svoje plate, kad si tako dobra Cico?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP