Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

UHVAĆEN NA DELU

Jorgovanka Tabaković zatekla lopova u sobi!

Autor: A. O. | 24.09.2014 - 13:50:00h | Komentara: 2

Guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković učestvovala je na “Miločerskom razvojnom forumu 2014” u Crnoj Gori a ovaj skup će joj ostati dugo u sećanju. Naime, po povratku u hotel u kojem je bila smeštena doživela je veoma neprijatnu situaciju kad je u svojoj sobi zatekla lopova koji je pokušao da je opljačka.

Jorgovanka Tabaković

Jorgovanka Tabaković | Foto: FoNet Dragan Antonić

- Guvernerka NBS je bila jedan od govornika na ekonomskom forumu u Miločeru. U pauzi ovog događaja vratila se u svoju sobu da se istušira i presvuče u njoj je zatekla manijaka, koji je preturao po njenim stvarima. On joj je zapretio da ne sme da zove policiju dok ne pobegne. Jorgovanka je nakon ove stresne situacije momentalno napustila hotel i vratila se u Srbiju – kaže za Telegraf naš sagovornik iz policije Crne Gore, prenosi "Telegraf".
Sve se ovo, kako saznajemo, odigralo 18. septembra na ”Miločerskom razvojnom forumu 2014″ u organizaciji Društva ekonomista i menadžera Crne Gore, na kojem je guvernerka NBS učestvovala na panel diskusiji broj VI pod nazivom : “Očekivanja od banaka”, zajedno s ministrom finansija Crne Gore Radoje Žugićem, guvernerom Centralne banke Crne Gore Milojicom Dakićem i mnogim drugima.
Lopov ništa nije ukrao guvernerki Srbije i brzo je pobegao. Prema tim, nezvaničnim saznanjima iz izvora bliskih policiji Crne Gore, “najverovatnije se radi o slučajnom upadu lopova baš u sobu Jorgovanke Tabaković, a ne namernom pljačkanju guvernera NBS.”
Guvernerka nije bila spremna da prokomentariše ovaj za nju vrlo stresan i neprijatan događaj, a kako saznajemo, o celom događaju policija Crne Gore obavestila je srpske kolege.
Poslednji komentari
  • gaga vuk Vreme: 24.09.2014 15:59h

    Kad ce te napisati JORGOVANKA pokrenula pitanje vracanja kiparskih i drugih opljackanih bankarskih para., sto je duzna i po zakonu o NBS, ionako trba vec jednom da opravda enormna primanja.

  • zeljko samardzic Vreme: 26.09.2014 11:45h

    Bolji su obroci ljudima koji dodju na sahranu ovome sto dobije ovakav obrok u bolnici

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP