Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

UDOMILA GA TAŠTA

Jorgovankin zet uskočio iz policije!

Autor: I. K. | 07.02.2015 - 07:00:00h | Komentara: 16

Guvernerkin zet Nemanja Sekicki u diplomatiju je uskočio pravo iz policije! Ministarstvo spoljnih poslova potvrdilo je pisanje „Alo!“ da je Sekicki 2012, samo dva meseca posle izbora Jorgovanke Tabaković na funkciju prvog čoveka centralne banke, postavljen na položaj drugog sekretara ambasade Srbije u Rimu i da je u diplomatiju zagazio zahvaljujući ugovoru o preuzimanju iz MUP-a. Umesto odgovora koje su ga reference preporučile na ovaj položaj, u MSP-u samo navode da je on diplomirani pravnik!

Udomila ga tašta: Nemanja Sekicki

Udomila ga tašta: Nemanja Sekicki

- Nemanja Sekicki, diplomirani pravnik, radi u Ministarstvu spoljnih poslova od 1. oktobra 2012. godine na osnovusporazuma o preuzimanju iz Ministarstva unutrašnjih poslova. Kao većina državnih službenika ovog ministarstva na radu u inostranstvu, on u Rimu iznajmljuje stan. Podatke o primanjima zaposlenog, bez njegove saglasnosti, ne možemo vam dostaviti, budući da nije državni službenik na položaju niti funkcioner - kažu u MUP-u.


Prema našim saznanjima, porodica Sekicki živi u iznajmljenom stanu, ali im pravila diplomatske službe pravdaju čak 90 odsto cene smeštaja.
Poslednji komentari
  • vera Vreme: 07.02.2015 09:46h

    Zato nam je diplomatija ( cast izuzetcima ) takva kava je, nesposobna.

  • promilko Vreme: 07.02.2015 09:54h

    Da nema nekih zasluga od majskih poplava,mozda je punio džakove pa je bio udarnik?Svaki dan sa naprednim je godina nazad za Srbiju.

  • Strašno sam ljut Vreme: 07.02.2015 09:56h

    Korupcija i nameštanja svuda i na svakom koraku! To je rezultat "obećanja" SNS da će pošteno raditi. Pardon, pošteno rade samo na jednom polju: dodatno zaduživanje Srbije, (već su prestigli zaduživanje žutih) uništavanje srpskih proizvodnih pogona, guranja narod u siromaštvo i u javne kuhinje uz pokušaj dovođenja stranaca da preuzmu sve što vredi u Srbiji a ujedno i pokupuju ljude koji treba da postanu roblje- prvi put u novijoj istoriji Evrope!

  • 021 Vreme: 07.02.2015 10:49h

    Uaaaaaaaaaaaaaaaaamora daje ,,stručnjak,,iz pravnih nauka i doplomatije,i čovek ,,napredovao,, u znanju i poznavanju svetskih i diplomatskih manira.Nema nama poboljšanja niti boljitka kod ovakvih kadrova i ,,stručnjaka,,.Napred i samo napred do uništenja.

  • dejan Vreme: 07.02.2015 11:03h

    Neverovatno običan gradjanin to ne zaradi za pet godina. KOlika smo mi beda j...m ih poštena sve od reda.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP