Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SMRT JOVANKE BROZ

JOŠKA U ISTOM DANU: Prvo je pljuvao, a sad je žali!

Autor: A. O. | 20.10.2013 - 13:09:00h | Komentara: 3

Iako je u prethodnim decenijama delovalo da je porodica Broz izuzetno bliska, unutrašnji sukobi su kulminirali sa bolešću Jovanke Broz.

Da sve bude još tragičnije, sukob između udovice i unuka nekadašnjeg predsednika SFRJ, kulminirao je danas i to baš na dan kada je Jovanka preminula.

Joška Broz

Joška Broz | Foto: Jelena Vučetić

 U ranijoj izjavi za hrvatske medije, Joška je rekao da ga je povredilo kada je čuo da je Jovanka rekla kako "laže što god da priča". Zato je zapretio knjigom u kojoj će otkriti celu istinu. 

- Ako je neko bio uz Tita i ako je neko znao što se po svim pitanjima događalo, onda sam to ja - zaključio je ranije danas Joška.

Međutim, na tužna vest o Jovankinoj smrti,  koju je Titov unuk primio dok je polagao vence na spomen groblju oslobodiocima Beograda, Jošku je pogodila.
- Ne znam kada će i gde tačno biti sahranjena, porodica Broz oko toga nije ni bila konsultovana dok je njena rodbina o tome pregovarala sa predstavnicima Vlade. Ipak, i dalje mislim da njeno mesto jeste pore Tita u Kući cveća - izjavio je Joška Broz za ALO.RS.

On priznaje da ga je Jovankina izjava uvredila, ali ističe da nije ljut na nju.

- U svakom slučaju ću ići na njenu sahranu. Nisam ljut na nju, iako me je uvredila - tužnim glasom je zaključio Joška.

Poslednji komentari
  • Zoran Vreme: 20.10.2013 13:44h

    Laka joj crna zemlja,pored ovakvih se i namucila.Neka pociva u miru dostojanstveno na novom groglju zajedno sa Titom,koga treba preseliti,u aleju velikana,tako da pociva u blizini svih ostalih.Onaj policajac sto je sam pored groga pokojnog Djindjica treba da dobije pojacanje da ne dezura sam.

  • Драгомир Vreme: 20.10.2013 15:34h

    Када је аустроугарски каплар Јозеф Броз Тита умро онда ,,плави воз,, није био за употребу!Локомотиве су дате да вуку путничке или теретне возове.Ја сам предлагао да се под хитно поклоне осталим републикама само да због јереса не буду у Србији!Да нико од машиновођа у Србији ни случајно их не вози.ЧЕКА ИХ СМРТ!Нико ме није послушао?Први је умро од болести београдски машиновођа Комадина Гојко и још један!Здрави људи одједном поболели?Не верујете?Питајте београдске машиновође?Машиновођа који је возио Тита жалио се да од када управља Титиним локомотивама породични живот му се разорио!

  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 20.10.2013 21:07h

    Добро је да се огласио неко од Брозових. Ми тражимо од Брозових, да преузму Брозово трупло у тзв. кућицу у цвећу трава около ње и да га однесу из Србије. Где ће смештају у земљу, то је њихов проблем. Само да га носе од нас.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP