Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OSTAJE NA ČELU

Jovanović: Ne podnosim ostavku, stranka da nađe snagu

Autor: Tanjug | 21.03.2014 - 21:15:00h | Komentara: 3

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović ponovio je večeras, posle sednice Predsedništva stranke, da neće podneti ostavku i istakao da stranka mora da preuzme odgovornost i nađe snagu za unutrašnju promenu u organizacionom i kadrovskom smislu.

Jovanović je posle sednce Predsedništva, koja je trajala više od tri sata, rekao novinarima da se razgovoralo o redosledima poteza koje će stranka u narednom periodu povući.

Čedomir  Jovanović

Čedomir Jovanović | Foto: Nebojša Marković

 On je naglasio da neće podneti ostavku, niti ostaviti ljude sa kojima je godinama sarađivao, a na pitanje da li će pojedini funkcioneri podneti ostavke odgovorio da je "to realnost koja se dešava posle svakih izbora".

Jovanović je, međutim, dodao da "ne može da govori o odlascima, jer njemu niko nije rekao da odlazi iz LDP".
On je lideru SNS Aleksandru Vučiću poželo "iz sve snage" da uspe u onome što radi ocenjujući da će Vučiću misija biti gotovo nemoguća, jer nema LDP "koji nije tražio korist za sebe, već je sebe video kao predstavnika društva koji mora biti angažovan da bi promene o kojima na isti način govore i on i Vučić bile ostvarene.
Sednica Predsedništva počela je nešto posle 17 časova, a pored predsednika LDP Čedomira Jovanovoća prisustvovali su stranački funkcioneri, među kojima Bojan Đurić, Ivan Andrić, Nataša Mićić...
LDP na vanrednim parlamentarnim izborima 16. marta nije prešao cenzus budući da je dobio 3,35 odsto glasova.
Liberali su za Skupštinu grada Beograda dobili 3,2 odsto glasova i takođe nisu ušli u gradski parlament.
Poslednji komentari
  • Zeljko Vreme: 21.03.2014 21:45h

    E moj Cedo ti nikako da svatis neke stvari. Izbore si izgubio zbog toga sto si gvorio da ces ici sa Vucicem u valadu i sada opet isto radis. Svati kada si u opziciji ti trebas da nadas vladu a ne da im se dodvoravas. A trebao si da das ostavku iz moralnih razloga ako znas sta je to. Ako ovako nastavis postaces kao Vuk draskovic privezak politicke scene u Srbiji.

  • srbislav Vreme: 21.03.2014 22:17h

    Ala je vlast slatka, nije djabe setao da bi je sad ispustio, sta bi radio sa kupljenim diplomama jer nije nista zavrsio dok je stalno lupao u serpe i setkao se ...

  • Radoslav LO Vreme: 22.03.2014 01:11h

    Trebalo bi da se ugledas na svoje 'kolege' Dinkica i Kostunicu i da odes sto pre. Ova dvojica su tek posle izborne katastrofe shvatili da su ONI glavni razlog neuspeha svojih stranaka. TI si uzrok debakla LDP-a na proteklim izborima a ne ljudi iz tvoje stranke ili vas stranacki program. Dinkic i Kostunica su kasno shvatili da se glasaci na izborima mnogo vise opredeljuju prema licnostima (vodjama stranaka) e ne prema njihovom programu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP