Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SKROMNO?

Jovanović: Samo podrška LDP-u će spasiti Srbiju!

Autor: Tanjug | 07.03.2014 - 10:38:00h | Komentara: 2

Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je sinoć da je državna politika proteklih godina bila uspešna samo onda kada je sprovodila politiku LDP-a i da glasanjem za LDP građani će kazniti “one koji su doveli Srbiju u ovakvu socijalno-ekonomsku situaciju”.

Čedomir Jovanović

- To su učinili na evropskom planu i zbog toga je ova zemlja danas naprednija nego što je bila pre dve godine, ali ništa nisu učinili u ekonomiji i zbog toga LDP mora da dobije neophodnu podršku da bi se pokrenula srpska privreda – poručio je lider LDP-a na predizbornom skupu u Vranju.
Glasanjem za LDP građani će, kako je objasnio, “kazniti Borisa Tadića, Ivicu Dačića, Tomislava Nikolića, Aleksandra Vučića i Mlađana Dinkića, za sve ono što su uradili u prethodnih 25 godina, saopšteno je iz te stranke”.
- Vas što su izveli iz ”Jumka’‘ u novu investiciju, pa vam dali nove radne knjižice. Investitor otišao, a vas ostavili na tom groblju propale fabrike da tražite neku novu budućnost za sebe. I za to treba da ih kaznite. Država ne sme da bude lažljiva. Neka kažu pare nemamo, ali mora da postoji reč, mora da postoji poštovanje i mora da postoji plan kako ćemo nešto da napravimo da bismo sutra imali – istakao je Jovanović.
Građani treba, kako je poručio, da kazne i one koji su vodili ratove i doveli Srbiju u sadašnju socijalno-ekonomsku situaciju.
- Sada sa napuderisanih bilborda pričaju o svojim vizijama. Neka glasaju za LDP, pa da onda od 17. marta svako počne da radi svoj posao – rekao je Jovanović.
Prema njegovim rečima, Vranje i njegova uništena ekonomija su dokaz beskrupuloznosti vlasti proteklih godina.
- Ono što je stalo treba da pokrenemo, da tražimo one koji to mogu da urade. Ono što više ne može da se pokrene treba da raskrčimo pa nešto novo da pravimo. Vranje koje stoji je dokaz velike cene koju smo platili za svoju naivnost, za glupost, politički bezobrazluk i beskrupuloznost. Vi ste južni tok o kojem ja mislim – rekao je Jovanović.
Poslednji komentari
  • Kaja Vreme: 07.03.2014 19:14h

    E onda nam stvarno nema spasa!

  • Dragomir Vreme: 07.03.2014 21:04h

    Kaja,da znas da je bas tako!Niz puta sam molio bilo kog LDPovca da mi napise samo jedan razlog zasto je Cedin fan?Eto,pitam sa najboljim namerama!Ja sam ohoho zagazio u godine kada sam jednom nogom u gr...dobro,da se ne izrazavam,pa zato bih ponovio ... Zasto si ti i ti clan LDPa?Castim onako bogato kako mi seljaci to umemo kada nas navata emocija ako mi neko kaze samo jedan razlog zasto je clan LDPa?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP