Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NAPREDNJAK IZBEGAVA SUĐENJE

Jovičiću prpa od "podguzne muve"

Autor: Milan Dudvarski - Maja Keranović | 23.03.2015 - 14:01:00h | Komentara: 5

Slučaj poznat u javnosti kao „podguzna muva“ dobija epilog i na sudu. Aleksandar Jovičić u maju će morati da objasni svoje viđenje Branka Ružića kao „okorelog kriminalca“ i „podguzne muve“, zbog čega ga je socijalista tužio za uvredu. Iako je Jovičić imao priliku da već 5. marta iznese svoju odbranu zbog reči kojima je javno „častio“ Ružića, mladi naprednjak se nije pojavio na suđenju.

Funkcioner SNS-a nije se  pojavio na sudu da iznese  svoju odbranu zbog reči kojima  je javno „častio“ Branka Ružića

Funkcioner SNS-a nije se pojavio na sudu da iznese svoju odbranu zbog reči kojima je javno „častio“ Branka Ružića | Foto: Goran Srdanov

A nije ni odgovorio na naše pitanje zbog čega nije došao u Palatu pravde. Iako bi možda neko pomislio da se Jovičić uplašio, kako „Alo!“ saznaje, razlog njegovog nepojavljivanja je to što nije na vreme angažovao pravnog zastupnika koji će ga braniti pred sudom. To bi onda moglo da znači da Jovičić nije za ozbiljno uzimao Ružićeve navode od pre skoro pola godine da će ga zbog epiteta koje mu je prilepio i tužiti.


- Jovičićev branilac je tražio odlaganje suđenja jer je advokatsku kancelariju angažovao samo dan pred suđenje. Videćemo da li će doći na sledeće - naveo je Ružićev advokat Denis Bećirić, nekadašnji sudija Prvog osnovnog suda.

Jovičić je u septembru kazao da Srbiji nema napretka „dok su okoreli kriminalci Ivica Dačić i Branko Ružić u Vladi“, dodavši da je reč o ličnom stavu. Mladi naprednjak je tada naveo i da je Ružić „poznata tajkunska ulizica i podguzna muva Dragana Đurića, Miroslava Miškovića i ostalih“. Ružić je ubrzo potom poručio „mladiću iz SNS-a“ da je njegov „istup dobio dva minuta slave, koliko će dobiti i epilog na sudu“. Ni Jovičić nije ostao dužan socijalisti, navodeći da se ne plaši suđenja, jer će se u tom procesu „pokazati kojim je tajkunima služio Ružić“. Jovičić je svoj „lični“ stav o Ružiću izneo nedugo nakon Ružićeve javne podrške Olji Bećković, kojoj je ukinuta emisija „Utisak nedelje“.

Branko  Ružić

Branko Ružić | Foto: Oliver Bunić

Ružić: Verujem pravosudnim organima


Zbog Jovičićevog nedolaska na suđenje, Ružić je samo kratko kazao: „Neka pravosudni organi, u koje verujem, rade svoj posao, a javnost ima pravo na svoj sud.“

Poslednji komentari
  • Darko Vreme: 23.03.2015 15:15h

    Ovaj mali Jovicic je retko irtantna licnost.

  • mina Vreme: 23.03.2015 15:33h

    Mora da je zavrsio neke velike skole cim je ovako vaspitan i recit!

  • bob Vreme: 23.03.2015 18:03h

    ovaj trgovac sns nece moci da se zaposli kada im prodje vreme neka stavi prst ako ima mozga

  • nn Vreme: 23.03.2015 19:34h

    On je samo glasnogovornik njemu omiljenog.........svaka vlast ima svoga, koji ce sve da pokida zarad napredovanja i tapsanja po glavi.

  • Nikolina Vreme: 24.03.2015 19:53h

    To je laz ja u to neverujem mozda je to samo nasa misao kada se nebi plasili mozda bih nestao i kada ga neko vidi da mu se suprostavi i da mu u oci kaze ja te se neplasim mozda ce nestati i pomisliti da se neplasimo i da to plasenje nevredi i nedeluje na nas :)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP