Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MALA JOVANA POSLE PISANJA „ALO!“ DOBILA MATURSKU HALJINU

Kad sam videla haljinu, vrisnula sam od sreće!

Autor: Maja Keranović | 23.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Nakon što je „Alo!“ objavio potresnu ispovest Marijane Nenadić, koja je evakuisana sa ćerkama Jovanom (14) i Lenom (9) iz potopljenog Obrenovca, dogodilo se nešto što im je svima izmamilo osmeh. Mala Jovana rekla nam je da posle svega najviše žali za maturskom haljinom. Međutim, to se promenilo! Osmeh na lice vratila joj je jedna devojka poklonivši joj upravo ono za čim je posle potopa žalila.

Došla je devojka i dala mi poklon. Čak mi ni ime  nije rekla. Trčala sam za  njom da joj kažem hvala priča Jovana (14)

Došla je devojka i dala mi poklon. Čak mi ni ime nije rekla. Trčala sam za njom da joj kažem hvala priča Jovana (14)

- Sedele smo u sobi kada nam je neko pokucao na vrata. Otvorila sam ih i ugledala devojku, koja mi je rekla: „Pročitala sam da žališ za svojom maturskom haljinom, a ja hoću nekako da ti bar ublažim to kroz šta si prošla, pa ti poklanjam jednu, da budeš najlepša na maturi“. Ostala sam bez teksta, a mama je počela da plače. Nisam stigla ni da joj se zahvalim... Kada sam shvatila da joj nisam rekla ni hvala, trčala sam za njom, ali je nisam stigla. Najviše bih volela da mi se javi kako bih joj se i lično zahvalila. Inače, kada sam videla haljinu, vrisnula sam od sreće. Prelepa je - kaže Jovana.


I Marijana se zahvaljuje devojci koja je usrećila njenu ćerku, ali i svima koji su im na bilo koji način pomogli.
Posle pisanja našeg lista o Marijani i njenim ćerkama, usledio je poziv i iz Crvene zvezde, čiji je Jovana, inače, vatreni navijač.

Marijana Nenadić  evakuisana je iz Obrenovca sa  ćerkama Jovanom (14) i Lenom (9)

Marijana Nenadić evakuisana je iz Obrenovca sa ćerkama Jovanom (14) i Lenom (9)


- Zvali su me i pitali da li hoću da se upoznam sa fudbalerima ili hoću loptu. Mislim se, šta će mi lopta, daj da se upoznam sa njima! Tako da mi u posetu dolazi golman Zvezde. Od poznatih, i Lena i ja bismo volele da se upoznamo sa Sekom Aleksić i Cecom Ražnatović. Mislim da bih se onesvestila kada bih ih videla - kaže Jovana.

Inače, Marijana je čula da njena kuća, koja je u centru Obrenovca, nije srušena, ali da je veoma oštećena, a kaže i da ih je obradovala vest da je maca, za koju se mala Lena brinula, dobro.

Lena upoznala svoju Anđelku

Maloj Leni osmeh na lice vratila je njena omiljena glumica Sloboda Mićalović, koja je posetila Obrenovčane u hotelu „Slavija“.
- Nisam je odmah prepoznala. Ali kada mi je Jovana rekla: „To je Anđelka“, onda sam shvatila o kome se radi. Tada smo se upoznale. Bila je i pevačica Sara Jovanović - ispričala nam je devojčica, koja bi volela da se čuje i sa svojom učiteljicom Mirjanom, za koju ne zna gde je i da li je dobro.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP