Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POTRESNA ISPOVEST SILOVANE DEVOJKE

Kada tvoja majka ne može da me zadovolji, moraš ti!

Autor: Branko Janačković | 22.10.2013 - 22:45:00h | Komentara: 4

Dragan Ž. (56) iz Niša, koji je prekjuče uhapšen pod sumnjom da je 18. oktobra pokušao da pijan siluje svoju dvadesetčetvrogodišnju ćerku, nedelju dana pre montruoznog nedela zavlačio joj je prste u polni organ dok je spavala!!!

silovanje

Devojka je preživljavala horor 12 godina! | Foto: Shutterstock

 


„Devojka je otišla u svoju sobu i legla je da spava. Čim se uspavala, otac je

došao do njenog kreveta, skinuo joj gaćice i počeo da je dodiruje. Gurao joj je prste u polni organ, devojka se probudila, šokirana, bezuspešno je pokušala

Bludni otac
vređao policajce

Nakon hapšenja, Dragan Ž. je pokušao sve da negira na saslušanju, govoreći policajcima „da su ludi“, ali mu je nakon zadržavanja određen jednomesečni pritvor.

da mu se odupre, ali je on nastavio da je dira. Tražila je da prestane, pitala ga zašto to radi. On joj je navodno odgovorio: „Kada tvoja majka ne može da mi priušti šta mi treba, onda ćeš morati ti“, kaže za „Alo!“ izvor blizak istrazi.


Dragan Ž. se sumnjiči da je ćerku seksualno zlostavljao još od prvih dana puberteta jer je devojka na to ukazala policiji nakon njegovog privođenja.


„Ćerka je ispričala policiji da ju je otac dodirivao po polnom organu, da je hvatao za grudi i neprimereno pipao još kada je imala 12 godina. Seksualno zlostavljanje je, po njenim rečima, trajalo od tada. Proverava se da li je i ranije bila silovana ili mu je ovo bio prvi pokušaj. On je sve negirao nakon privođenja, ali mu je juče nakon saslušanja kod istražnog sudije određen pritvor do mesec dana“, kaže naš sagovornik.

Kako je naš list pisao, Dragan je pre četiri dana, kako se sumnja, pokušao da siluje ćerku čim mu je žena izašla iz stana i otišla kod lekara. Ona ga je po povratku zatekla sa skinutim pantalonama i bez donjeg veša kako pokušava da siluje njihovo dete!

„Devojka je nakon toga pokušala da pobegne iz stana, ali nije uspela jer je otac uhvatio za kosu i ponovo uvukao u stan, očigledno u nameri da nastavi sa nečasnom rabotom. Njena majka nije smela da prijavi slučaj policiji strahujući da će je muž ubiti kada izađe iz zatvora, ali je ćerka pozvala momka i ispričala mu šta joj se desilo“, kaže izvor „Alo!“ i dodaje da je mladić bez oklevanja pozvao policiju, koja je privela devojčinog oca.
Poslednji komentari
  • Vesna Vreme: 23.10.2013 17:23h

    I majka joj je neprijatelj. Pravi roditelj za svoje dete i zivot daje.

  • marina Vreme: 23.10.2013 18:17h

    Da,i majka je neprijatelj.Devojka je trebala puno raanije da ga prijavi,ali ko zna sta bi bilo,kad pogledas u srbiji,policija nema pojma o tome koliko su ovakvi slucaji opasni!

  • rimtutituki Vreme: 23.10.2013 18:18h

    jarane u vas vise niko nije normalan.

  • anonimna Vreme: 24.10.2013 08:09h

    Jarane, bitno da su kod vas svi normalni! Šta misiliš da ne izlaze gadosti na videlo, pa, sam nadimak ti je gadan. Sramota!! Devojka silovana incestuidn, a ti se rugaš i živo me zanima koji smo to "MI", a koji "VI"?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP