Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

RADNO VREME TRGOVINA

Kada u kupovinu
za Novu godinu i Božić!

Autor: Beta | 30.12.2012 - 13:39:00h | Komentara: 0

Većina prodavnica u Srbiji biće zatvorena prvog dana nove godine, 1. januara, kao i 7. januara, zbog Bozića po starom kalendaru.

Prvo ulje, sada mleko...

Sekretarijat za privredu Grada Beograda je saopštio da će u ponedeljak, 31. decembra, prehrambene prodavnice i samousluge raditi od osam do 18 sati, ostale prodavnice i trgovinski centri od devet do 18 sati, a pekare od šest do 12 sati.

Benzinske stanice na izlazima iz Beograda radiće neprekidno, dok će benzinske pumpe u gradu raditi od šest do 20 sati.
U utorak, 1. januara, sve prodavnice, uključujući i dežurne, mogu biti zatvorene, dok će u sredu, 2. januara, dežurne prodavnice i samousluge biti otvorene od osam do 12 sati.
Merkator i Roda će ponedeljak 31. decembra raditi do 17.00 sati, neće raditi u utorak, 1. januara, a već 2. januara će raditi po redovnom radnom vremenu.
U nedelju 6. januara, svi maloprodajni objekti Merkatora i Rode radiće do 19.00 sati. U ponedeljak 7. januara svi Roda Supermarketi i Marketi radiće skraćeno - do 10.00, a ostali maloprodajni objekti biće zatvoreni.
Super Vero će 31. decembra raditi do 20.00, a 1. januara će njegove prodanice biti zatvorene. Zatim će, 2. januara, kao i 6. januara raditi do 19.00, a na Božić neće raditi.
Maksi i Mini Maksi prodavnice i Tempo Ekspres će 31. decembra raditi
do 18.00, a 1. i 7. januar su neradni dani. Na Badnji dan, 6. januara radiće do 15.00, a oni objekti koji inače rade 24 sata, radiće do 18.00. Tempo centri neće raditi 1. 2. i 7. januara.
Zelene pijace u Beogradu će 31. decembra biti otvorene do 19.00 sati, 1. i 7. januara biće zatvorene, dok će 2. januara raditi uobičajeno.
Izuzetak su pijace "Zemun", "Banovo brdo", "Bele vode" i "Dušanovac" koje će raditi i 1. i 7. januara, ali samo do 13.00.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP