Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

AKTER UDESA TVRDI DA JE GLUMAC BAHATO VOZIO

„Kalinić mi je uništio život!”

Autor: Sanja Arsić | 15.09.2013 - 20:09:00h | Komentara: 12

Glumac i voditelj Milan Kalinić, koji je nekoliko puta snimljen kako pravi prekršaje, uspeo je da spisku svojih saobraćajnih prekršaja doda još jedan, koji je mogao da se završi fatalno po Savu Aćimova iz Pančeva.

Sava Aćimov / Foto: Željko Šafar

Mogao je da pogine: Sava/ Foto: Željko Šafar

Zabrana

„Udario sam glavom u
šoferšajbnu i stub od vrata,
odmah mi se magla neka stvorila i samo sam se uhvatio za glavu i pao”, rekao nam je Sava Aćimović iz Pančeva

Naime, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak uveče u Pančevu, Aćimov je zadobio teže povrede, dok je njegov automobil potpuno uništen kada je, kako kaže, voditelj svojim automobilom naleteo na njega. Ovog Pančevca juče smo zatekli pred bolnicom, kada je išao na kontrolu. Dok je pregledao snimke svoje glave, Aćimov je za „Alo!“ ispričao svoje sećanje na noć koja mu je, kako kaže, zbog glumca koji je bahato vozio bila umalo fatalna.

Sava Aćimov / Foto: Željko Šafar

Proveo noć u bolnici: Aćimov/ Foto: Željko Šafar

- Bio sam u koloni vozila koja su stajala na crvenom svetlu. Kada se upalilo zeleno svetlo, sa suprotne strane je dolazio kamion koji je skretao levo ka Beogradu i stao je na raskrsnici da propusti moje vozilo, a crveni automobil koji je želeo da ga zaobiđe uleteo je velikom brzinom u moju traku. Samo sam video kako se zakucava u mene. Od siline udarca, leteo sam po automobilu, udario sam glavom u šoferšajbnu i stub od vrata. Odmah mi se magla neka stvorila i samo sam se uhvatio za glavu i pao. Trebalo mi je oko deset minuta da se osvestim, a za to vreme mi niko nije prišao, čak ni Kalinić, koji je izazvao udes - priča nam Sava i dodaje da nije odmah prepoznao voditelja.

"Siguran sam da bi on pobegao sa mesta nesreće i ostavio me tamo da mu hladnjak nije napukao, pa nije mogao da vozi", tvrdi Sava Aćimov.

- Nisam odmah video o kome se radi. Kada sam se osvestio, prišao sam drugom vozilu. Izašao je čovek u trenerci, plav, sa bradom, i tek tada sam shvatio da ga odnekud poznajem, ali nisam mogao da se setim odakle. Onda mi je on sam rekao da je Milan Kalinić. On je sve vreme sedeo u automobilu, sve dok ja nisam prišao. Siguran sam da bi on pobegao sa mesta nesreće i ostavio me tamo da mu hladnjak nije napukao, pa nije mogao da vozi - kaže Aćimov, koji je celu noć proveo u bolnici.

Milan Kalinić

Nedostupan za komentar: Milan Kalinić | Foto: Zoran Ilić

- Prvo su me odvezli u bolnicu u Pančevu, a zatim su me prebacili u Urgentni centar u Beogradu, gde sam proveo celu noć. Da vam kažem nešto, on je toliko bahat da ne razmišlja o posledicama svoje brutalne vožnje. Poznato je meni da je ranije činio prekršaje i da ne poštuje pravila, ali ipak ne mogu da shvatim tu bahatost. Meni je to bio službeni automobil kojim sam prehranjivao porodicu.
Moja žena je vlasnica privatne firme, pravimo pecivo i ovim automobilom razvozimo robu, ali je sada zbog njegove siledžijske vožnje sve stalo. Upropastio mi je život, a mogao sam i da poginem zbog njega - razočarano kaže žrtva udesa, koja se nada da će glumac dobiti kaznu koju zaslužuje kako se ovakve stvari više ne bi ponovile.

U želji da čujemo da li je i on povređen i dobijemo komentar na optužbe koje su iznete, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Kalinićem, ali nam se do zaključenja broja nije javio na pozive i poruke.
Poslednji komentari
  • Co21 Vreme: 15.09.2013 20:59h

    Savo, Savo...nisi bio vezan, jer da si koristio pojas nebi udario glavom o sofersajbnu, znam iz svog licnog iskustva, ali dobro sta je tu je, a Kalinica bi ja poslao na ponovno polaganje

  • Boris Vreme: 15.09.2013 21:11h

    Nije da branim Kalinica (realno treba mu oduzeti dozvolu), ali ovo je tako naduvano... Pa pogledajte samo ostecenja na autu. Prijatelju sledeci put vezi pojas pa neces leteti po kolima...

  • Kalinic Vreme: 15.09.2013 21:16h

    Ja sam huligan i policija mi ne moze nista. Kradem televizore i zajebavam narod.

  • Sretko Vreme: 15.09.2013 22:38h

    Dobro je dok je Milan Kalinic, da je Sretko Kalinic zavrsio bi u masini za mlevenje mesa

  • gavrilovic Vreme: 16.09.2013 05:55h

    Taj Kalinic bas antipatican,oduvek.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP