Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SIN SRETENA KARIĆA NUDI NAGODBU DEVOJCI OD KOJE JE NAPRAVIO TRAJNOG INVALIDA

Karić nudi Staši 60.000 € odštete!

Autor: D. Ćuruvija | 11.08.2014 - 14:00:00h | Komentara: 7

Stefan Karić (30) hoće da isplati 60.000 evra odštete Stanislavi Staši Pavlović (39), koja je ostala doživotni invalid posle saobraćajne nesreće koju je on pijan izazvao 29. aprila 2005. godine, ekskluzivno saznaje „Alo!“. Sin odbeglog Sretena Karića je nagodbu ponudio preko svog advokata, ali je pomenuta suma čak 13 puta manja od one koju je tražila porodica nastradale devojke!

Sefan Karić

Sefan Karić | Foto: Twitter / whosay.com

Porodica Stanislave
Staše Pavlović (39)
ovakvu nagodbu smatra
sramnom. Karić je preko
advokata poručio da ako
ne prihvate ponudu,
neće dobiti ništa

- Karićev advokat je ponudio vansudsko poravnanje, ali Stašina porodica ovakvu nagodbu smatra sramnom. Pregovori još nisu završeni, a Stašina porodica i njihov advokat bi odgovor trebalo da daju pre nastavka suđenja, zakazanog za jesen. Karić im je preko svog advokata poručio da ako ne private ponudu, neće dobiti ništa. To je stvarno ružno! - kaže sagovornik našeg lista, dobro upućen u sudski proces koji je porodica Stanislave Pavlović pokrenula protiv Stefana Karića još pre nekoliko godina.

Stanislava Staša Pavlović

Stanislava Staša Pavlović (39) sa majkom Dušankom: Hoda koristeći šetalicu, ima brojne povrede i mentalno je na nivou deteta

Dušanka Pavlović, majka stradale Stanislave, ogorčena je zbog iznosa koji nudi Stefan Karić sa svojom porodicom i podseća da je obećao da će se o Staši brinuti do kraja života.

Stanislava Staša Pavlović

Staša danas: Karić nijednom nije došao u posetu

  • Stanislava Staša Pavlović | Foto:
  • Stanislava Staša Pavlović | Foto:
  • Stanislava Staša Pavlović | Foto:
 
- On je oslobođen na osnovu izjave da se oseća krivim zbog nesreće i javno je u sudu rekao da će se o Staši brinuti do kraja života, a nijednom je nije posetio! Kakva je to briga?! Njegovi roditelji su joj obećali stan i doživotno izdržavanje, a pet godina niko nije došao da je vidi i nisu joj dali ni dinara. Staša je od nesreće na nivou malog deteta. Ne može sama da živi i o njoj mora neko da se brine 24 sata dnevno. U banji nije bila pet godina, pa joj se stanje pogoršalo, a potrebno je da ide dva puta godišnje - kaže Dušanka Pavlović, koja ističe da nagodbom Stefan Karić želi da plati samo jedan deo tužbenog zahteva, u visini od sedam miliona dinara.

- Do sada smo je negovali ja i suprug, koji je preminuo početkom februara, ali posle moje smrti brigu o njoj bi trebalo da preuzmu moj mlađi sin od 31 i ćerka od 28 godina, koji su nezaposleni. Oni treba da zasnuju svoje porodice i još da brinu o Staši - ogorčena je Dušanka, koja već devet godina bdi nad bolesnom ćerkom u svom stanu u Rakovici.

Stanislava Staša Pavlović

Staša pre nesreće na nastupu

Stanislava Staša Pavlović

Žalio se da nema para
Nakon prvog suđenja, na kojem je Viši sud naredio da se Pavlovićevoj isplati sedam miliona dinara odštete, Karić je izjavio da „nema prihode od kojih bi mogao da plati bilo koji iznos“. Iako ranije nije želeo vansudsko poravnjanje, sada se predomislio. Za tešku nesreću u kojoj se 2005. svojim BMW-om brzinom od 148 kilometara na sat, u alkoholisanom stanju, zakucao u banderu na Dedinju, Karić je dobio devet meseci kućnog pritvora, iz kojeg je izašao početkom aprila ove godine.

Od Ksenijine igračice do bezbroj operacija

Pavlovićeva, koja je pre nesreće bila igračica u plesnoj grupi pokojne Ksenije Pajčin, u sudaru je ispala iz Karićevog automobila kroz šoferšajbnu i letela 15 metara, što je ostavilo trajne posledice.


- Bila je mesec dana u komi i imala je bezbroj operacija. Izvadili su joj slezinu, operisali stomak, ruke i noge. Pošto joj je poremećen centar za ravnotežu, ne može da hoda bez šetalice. Naprsla su joj pluća, pa su morali da joj otvaraju vrat da bi mogla da diše. Teško joj je povređena glava i oštećeno oko, polomljene sve karlične kosti i desni kuk. I po proceni psihijatara nesposobna je za brigu o sebi - priča Stašina majka.

Poslednji komentari
  • Djole Vreme: 11.08.2014 15:25h

    Devet meseci kucnog konfornog pritvora,ne mogu da verujem,to vazi samo za parajlije karice,mitrovice,

  • Tatjana Vreme: 11.08.2014 16:37h

    Kakav je to sud koji ga je oslobodio?! Bas se pretrgao sa ovom sumom novca!Kako ga nije sramota?! Neka joj da sve sto ima,a vala Karicevi imaju!

  • XY Vreme: 11.08.2014 16:53h

    Pa Karićima bolje da si brknuo prst u oko nego što si im tražio novac! Neće oni ništa da daju. Radije će potrošiti milione na advokate nego da plate jadnoj napaćenoj Staši!

  • drLaki Vreme: 11.08.2014 19:24h

    Sada treba taj korumpirani sudija da izdrzava devojku do kraj zivota.

  • jo Vreme: 11.08.2014 19:30h

    on jeste kriv sto je vozio pijan, ali zasto je ona sela u auto sa pijanim vozacem i jos se nije vezala a i sama pijana..situacija je mogla biti obrnuta..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP