Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PRAKTIČAN PRISTUP

Kaznama kupili vozila za lokalnu policiju

Autor: N.N.Travica | 06.02.2015 - 10:24:00h | Komentara: 5

Opština Titel je novcem od naplaćenih kazni za saobraćajne prekršaje lokalnoj policiji nabavila dva nova automobila. Vozila su uručena na korišćenje bez naknade policijskoj stanici u Titelu.

Uručenje vozila

Uručenje vozila | Foto: N.N.T.

Blizu 2,6 miliona dinara naplaćeno je kroz kazne za prekršaje predviđene propisima o bezbednosti saobraćaja, a čelnici te ne baš bogate opštine su odlučili da tim novcem nabave dve Škode fabie i ustupe policiji.
- Opština Titel će i u ovoj godini nastaviti da pomažemo policijsku stanicu u Titelu, kroz ovaj ili druge vidove. Jedan od prioriteta opštinskih organa vlasti je povećanje bezbednosti građana, posebno u oblasti saobraćaja - kazao je predsednik opštine Titel mr Dragan Božić.

Vozila će biti korišćena u okviru redovne delatnosti policijske stanice u Titelu.
Ključeve automobila predstavnicima policije uručio predsednik opštine prilikom posete državnog sekretara Ministarstva unutrašnjih poslova Milosava Miličkovića. Prijemu su, pored državnog sekretara, prisustvovali i načelnik Policijske uprave Novi Sad Siniša Radaković i načelnik Policijske stanice Titel Dragan Đorđić.
 
Poslednji komentari
  • bojan Vreme: 06.02.2015 11:03h

    Da je vise odgovornih lokalnih samouprava kao sto je ovde primer, stopa kriminala bi sigurno bila manja, tako da sve pohvale za drustvenu odgovornost.

  • Rankov Vreme: 06.02.2015 15:07h

    Potez za svaku pohvalu. I ostali nivoi vlasti bi trebali ovako kroz praktičan način pokazati da sredstva prikupljena od poreza, taksi i kazni itekako mogu korisno da se upotrebe.

  • ZLATKO Vreme: 06.02.2015 17:27h

    SVAKA CAST KLOSARI HVALITE SE A VERUJEM DA SU VAM TA VOZILA KUPILI LJUDI KOJI SU DOBILI KAZNE ZBOG LICNE KARTE SVETLA NA BICIKLU POJASEVIMA U AUTIMA I OSTALE GLUPOSTI OD KAZNI DOK LOPOVI SLOBODNO SETAJU I PUNE DZEPOVE NEKIM BITNIM LJUDIMA KAKO STE PROVIDNI GOVNA JEDNA ,ZBOG BESA I ZBOG TOGA STO SE OBRACAM GOVNIMA NE OSECAM POTREBU ZA ZAREZOM I OSTALIM ZNAKOVIMA JER KLOSARIMA KOJIM SE OBRACAM SU NEPISMENA STOKA KOJA JE VEROVATNO KUPILA DIPLOME

  • Ana Vreme: 06.02.2015 19:11h

    Lokalna vlast u ovoj opstini zna koliko je za njene gradjane od velike vaznosti ulaganje u bezbednost i infrastrukturu.

  • Markov Vreme: 06.02.2015 22:36h

    @ZLATKO za tebe izgleda na ovom forumu pravila ne važe? Čemu onda ovo moderatori: Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP